Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:17 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Condusă la pauză, la Constanța, cu cinci goluri de Dunărea Călărași, HC Dobrogea Sud a revenit după pauză și s-a impus la limită

ro

23 Sep, 2018 21:39 1485 Marime text
Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanța a câștigat meciul de astăzi, de pe teren propriu, cu Dunărea Călărași, din etapa a treia a Ligii Naționale.

Gazdele au trăit însă periculos, formația călășeană conducând la pauză cu 16-11!

După pauză, HC Dobrogea Sud a revenit spectaculos și a reușit în cele din urmă să se impună la limită, cu emoții, scor 27-26.

Am început dezastruos, în apărare și în atac, pentru o echipă cu experiență ca a noastră nu aveam voie să facem atât de multe greșeli. Bine că ne-am redresat. Am revenit de la vestiare cu… ceartă mare. Ne-a dat un refresh Zvonko la pauză și mă bucur că am câștigat primele puncte acasă!, a declarat Ionuț Nistor, pentru site-ul oficial al clubului.


​Golurile gazdelor au fost marcate de: Nistor – 7,  Nikolic – 5, Chikovani - 4 (1x7m), Malinovic - 3, Cutura - 4 (1X7m), Crnoglavac - 2, Vujovic - 1, Buricea – 1.  

Am arătat un handbal mult mai bun în repriza a doua. Faptul că am reușit să revenim îmi spune mult despre această echipă. Mie întotdeauna mi-au plăcut victoriile la un gol, și ca jucător. A fost adrenalină, a fost suspans, mă bucur că publicul a gustat, la sfârșit, din plin, victoria, a spus și președintele HC Dobrogea Sud, Ionuț Stănescu, potrivit sursei citate.

  
În clasament, HC Dobrogra Sud este pe locul șase, cu 6 puncte. Sâmbăta viitoare, echipa de pe litoral joacă la Baia Mare.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii