Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:11 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Concurs la Niculiţel Rutierii de la CS Medgidia au pedalat cu viteză la Explorer MTB Challenge 2021 (galerie foto)

ro

27 Oct, 2021 00:00 2614 Marime text
 

 
 
  • La concursul din judeţul Tulcea, au participat ciclişti de toate vârstele de la CS Medgidia.
 
 
Componenţi ai secţiei de ciclism a CS Medgidia au participat la concursul „Explorer MTB Challenge 2021“, desfăşurat în localitatea Niculițel, din judeţul Tulcea, iar rezultatele lor au fost frumoase.
 
La categoria 20-30 de ani, pe o distanță de 36 de kilometri, cu 700 m diferenţă de nivel, Ştefan Grigore s-a clasat pe locul trei. Pe același traseu au concurat, la categoria 15-29 de ani, Briana Popescu (care a ocupat locul cinci) și Mihai Bojnigeanu (clasat pe poziţia a 18-a). În concurs a intrat şi antrenorul secţiei, Adrian Moldoveanu, care a fost al 16-lea pe circuitul de 50 de kilometri, cu 1.100 m diferență de nivel.
 
Şi alţi rutieri de la CS Medgidia au obţinut clasări bune la concursul de la Niculiţel, astfel: la categoria 8-9 ani - Mihaela Radu - locul 2, Mara Moldoveanu - locul 3; la categoria 5-6 ani - Patrick Dumitrache - locul 2, Nicolas Prică - locul 4; la categoria 7-8 ani - Vlad David - locul 4; la categoria C 9-10 ani - Lucas Andrei Dumitrache - locul 6; la categoria 13-14 ani - Andrei Cosmin Ungureanu - locul 9, Alexis Popescu - locul 11, Iulian Năstase - locul 12-D1.
 
În luna august a acestui an, s-a desfăşurat şi competiția Explorer MTB Challenge din județul Argeș, la Valea Iașului, care a avut două trasee, dar și întrecere pentru copii. Adrian Moldoveanu a urcat pe podium, ocupând locul trei, la categoria „Master“ (Tura Scurtă), în timp ce la general a fost al 16-lea, din 160 de participanți aliniați la linia de start. „A fost un eveniment dedicat mișcării, prieteniei și pasiunii pentru ciclism cu două trasee: unul de XC Marathon, de 60 km, și un traseu scurt, de 37 km, pe dealurile Argeșului“, s-a arătat pe pagina de Facebook a CS Medgidia. În competiţia pentru copii, Nicolas Prică, de la CS Medgidia, a obținut locul doi la grupa de vârstă 5-6 ani, în timp ce colegul său Vlad David a reușit un loc șase, la 7-8 ani.  
 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
 
Citeşte şi:
 
„Up to Postăvaru“
Ciclism într-un peisaj de basm. Adrian Moldoveanu, de la CS Medgidia, în plutonul fruntaș (galerie foto)


CS Medgidia
Adrian Moldoveanu, coordonatorul secției de ciclism, pe podium la Explorer MTB Challenge (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii