Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:07 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Competiții de atletism, cu sportivi de la CSS Medgidia printre medaliați

ro

15 Jun, 2021 00:00 3586 Marime text
 

 
 
  • La competiția memorială de la Craiova, au urcat pe podium Andreea Marcov și Nicu Posoiu.  
 
Mai mulți sportivi de la secția de atletism a CSS Medgidia au participat la competiții desfășurate în țară, obținând rezultate deosebite.
 
Doi juniori, Andreea Marcov și Nicu Posoiu, au evoluat, la Craiova, la „Memorialul de atletism Ștefănescu Eugeniu, Ionel Ghiță, Mihai Nistor“. Andreea Marcov a obținut două medalii de aur și una de argint, la probele de 800 și 1.500 m, iar Nicu Posoiu a cucerit două medalii de bronz la probele de 1.500 m și 3.000 m.
 
La Campionatul regional de copii 3 și 4, desfășurat la Iași, Karina Gal a cucerit o medalie de argint (la proba de 800 m) și una de bronz (la 500 m), la categoria copii 3. De asemenea, la Campionatul municipal de copii 1, 2, 3, 4 și spiriduși, de la CSS Medgidia au concurat opt atleți, astfel: la copii 3 - Maria Bălăceanu - argint la proba de 500 m; Ștefania Petraru, Ioana Popa, Azra Seidali și Erika Tudor - au evoluat la 150 m, obținând rezultate bune; la copii 1 - Raul Filimon - bronz la 200 m garduri, Andrei Osoianu - locul 5 la aceeași probă. Darius Bălăceanu, Raul Filimon și Andrei Osoianu s-au clasat pe poziții fruntașe și la 200 m. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

În secțiunea Galerie Foto găsiți mai multe imagini de la competiții. Sursa foto: Facebook (CSS Medgidia)

 
Citește și:
 
Reprezentanţi ai CSS Medgidia, clasări pe podium la „Cupa Micul Atlet”
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii