Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:32 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clubul Sharks Gym a deschis o filială la Mangalia Alex Filip va evolua în gala Golden Fighter 4 din Bulgaria. Iar înainte în Superkombat (galerie foto)

ro

06 Mar, 2018 00:00 5269 Marime text
Cunoscutul luptător constănţean Alex Filip, de la Gym Sharks, va evolua într-o gală în Bulgaria, la Varna, Golden Fighter 4 Bulgaria vs România. Adversarul lui Alex Filip şi celelalte partide ale evenimentului de pe 28 aprilie vor fi anunţate în curând. Înainte de meciul din Bulgaria însă, Alex va lupta în gala Superkombat de la București, de pe 31 martie.  
 
Înfiinţat anul trecut, de către Alex Filip, Daniel Asaftei şi Cătălin Căşaru, cu sprijinul a doi sponsori, Sharks Gym Constanţa este în plină dezvoltare şi a deschis o filială la Mangalia. „Clubul nostru este încântat să anunţe deschiderea unei noi filiale, şi anume Sharks Gym Mangalia! Acest club îşi va desfăşura activitatea sub îndrumarea antrenorului Andrei Tohăneanu şi va colabora în toate aspectele întreprinse de clubul nostru: antrenamente comune, seminarii, competiţii de amatori şi profesionişti! Le urăm mult succes colegilor noştri şi vă invităm să fiţi alături de noi! Urmează veşti extraordinare pentru clubul nostru în următoarea perioadă competiţională atât la nivel de amatori, cât şi la profesionişti“, este mesajul celor de la Sharks Gym.
 
Sursa foto: Facebook (Sharks Gym Constanţa) 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • George 06 Mar, 2018 00:27 Mult succes pe mai departe! Sunt oameni de vaoare. Dar am un comentariu la adresa lui Alex Filip: Am citit multe comentarii de apreciere ale diversilor (oameni de buna credinta, nu rautaciosi) postate pe Facebook-ul lui. Rar, foarte rar, se "deranjeaza" sa raspunda si sa multumeasca. Si sa nu credeti ca are 5000 de prieteni sau alte mii de "urmaritori" pe Facebook. Nu! Deci ar face fata mesajelor / raspunsurilor! Eu ii am prieteni pe Gabi Cotabita, pe Anca Turcasiu, pe multe alte vedete. Cand le urez "la multi ani", imi raspund PERSONAL (iar eu nu sunt o vedeta, sunt un om simplu)! Nu ceva de genul "multumesc tuturor celor care s-au gandit la mine si mi-au trimis o vorba buna"... Astfel incat, cu toata aprecierea pe care o merita, Alex ar trebui sa fie mai prompt in raspunsuri si mai apropiat de cei care il admira sincer. Este un comentariu, sper, benefic!