Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:20 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tomitanii, meci important cu CSO Pantelimon Cleopatra Mamaia joacă la Constanţa în semifinalele Naţionalelor

ro

30 May, 2015 00:00 2039 Marime text
Echipa de rugby Cleopatra Mamaia susţine la Constanţa, duminică, de la ora 17.00, meciul din semifinalele Campionatului Naţional rezervat sportivilor de până în 19 ani.
 
Jucătorii pregătiţi de Nicolae Radu Mocanu şi Victor Bezuşcu au încheiat sezonul regulat pe prima poziţie, iar în semifinale întâlnesc LPS Focşani, a patra echipă după prima parte a campionatului. Meciul va fi găzduit de terenul „Constructorul Cleopatra“ din Complexul Sportiv „Badea Cârţan“. Cealaltă semifinală este CSA CSS Steaua - CSS Bârlad.

Cristian Cojocaru - „Vă aşteptăm la spectacol

Astăzi, de la ora 13.00, pe stadionul „Mihai Naca“ din Constanţa, se întâlnesc primele două clasate în Campionatul Naţional Under-18, zona Muntenia, CSO Pantelimon (50 de puncte) şi gazdele de la Tomitanii Constanţa (49 de puncte). Ambele echipe sunt calificate la turneul final, dar miza este locul întâi în ierarhie, care conferă statutul de cap de serie la tragerea la sorţi pentru faza următoare. Tomitanii au înregistrat singura înfrângere de până acum în deplasare cu CSO Pantelimon, în tur, dar apoi au realizat două victorii directe, în Cupa României. „E meciul pentru locul întâi. În tur, a fost un accident. Vrem să-i mai învingem o dată pe cei de la Pantelimon. Îi aşteptăm la spectacol pe susţinătorii noştri, îmbrăcaţi în albastru, culoarea clubului“, a declarat Cristian Cojocaru, cel care pregăteşte echipa Tomitanii, alături de Adrian Tinca.

CS Năvodari, în faţa celei de-a şaptea victorii la rând

În Divizia Naţională de seniori (eşalonul secund al rugby-ului românesc), liderul CS Năvodari, care are o serie de şase victorii consecutive, joacă astăzi, de la ora 10.00, în primul meci din retur, pe terenul ultimei clasate, Stejarul Buzău. În liga a treia (Divizia A), CSRTM Callatis Mangalia (care a pierdut toate cele trei meciuri de până acum) întâlneşte pe teren propriu CS Mănăştur, mâine, de la ora 10.00. A doua echipă dobrogeană din campionat, RCJ Farul Constanţa, are etapă liberă.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii