Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:10 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Clasat pe podium la Maratonul Nisipului Laurențiu Cobzaru a primit o diplomă de excelență din partea Ligii Militarilor Profesioniști (galerie foto)

ro

01 Apr, 2019 00:00 2754 Marime text
Caporalul gălățean Laurențiu Cobzaru (poliţist militar la Centrul Secundar de Instruire pentru Luptă „Smârdan”) a participat ieri la Maratonul Nisipului, de la Mamaia, în proba de semimaraton, ocupând locul întâi la categoria sa de vârstă și locul trei la general. 

Costel Mazâlu, de la ISU Brăila, a concurat la maraton și s-a clasat pe poziția a noua la categorie. Cei doi au alergat la Mamaia pentru cauza pe care o susțin, „Împreună pentru secția de pediatrie Brăila“. 
 
„Sunt fericit că am reușit împreună cu prietenul meu Costel să susținem campania umanitară, în sprijinul căreia donez premiul de 200 de lei primit. Felicitări tuturor gălățenilor, prieteni dragi, tuturor copiilor, tuturor participanților“, a declarat Laurențiu Cobzaru. 

La eveniment a fost prezent și Dănuț Albu, președintele Ligii Militarilor Profesioniști, care i-a înmânat o diplomă de excelență lui Laurențiu Cobzaru, „în semn de prețuire pentru întreaga activitate sportivă și contribuția la promovarea valorilor Corpului soldaților și gradaților profesioniști din Armata Română!“.

Sursa foto: Facebook
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii