Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:39 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciprian Marica a achiziţionat brandul FC Farul. Reacţia SSC Farul „Vom continua drumul pe care am pornit acum doi ani”

ro

04 Jul, 2018 10:35 3441 Marime text
După ce, ieri, fostul fotbalist al echipei naţionale a României Ciprian Marica a câştigat la licitaţie brandul FC Farul, astăzi, SSC Farul, echipa creată acum doi ani de fanii constănţeni pentru a ţine în viaţă spiritul farist, a ieşit cu un punct de vedere, pe pagina de Facebook a clubului din Liga a 2-a fiind postat următorul comunicat:

Stimaţi suporteri, dragi constănţeni, în urma evenimentelor de ieri, 03 iulie, vă comunicăm următoarele:

1. În acest moment, principala noastră prioritate este asigurarea finanţării din partea autorităţilor locale pentru a putea reprezenta cu cinste oraşul în următorul sezon al Ligii a II-a;

2. Fireşte că suntem dezamăgiţi de faptul că semnele identitare ale clubului nu au fost adjudecate de către noi. Cunoaşteţi situaţia, ştiţi cu ce ne-am confruntat şi care au fost motivele pentru care am decis să nu ne înscriem la această nouă licitaţie. 

3. Astăzi este 4 iulie. Ne mai desparte o lună de startul Campionatului Ligii a II-a, iar lotul va pleca în cantonament la Câmpina. Ne-am fi dorit o atmosferă liniştită, dar se pare că acest lucru nu este posibil. Cel puţin nu la Farul. 

4. Ne bucură faptul că brandul Farul generează în continuare un interes semnificativ. Ne-ar fi fost mult mai uşor să ducem mai departe spiritul farist dacă toţi cei care doresc acum, prin diferite modalităţi, să facă parte din acest proiect ar fi fost alături de noi de la început.

5. Am văzut pe pielea noastră ce înseamnă ca deciziile care influenţează soarta clubului să fie luate de un singur om sau de un grup restâns de indivizi. Echipa pe care am iubit-o a murit încet, în chinuri groaznice, după ani de anonimat. Tocmai de aceea, atunci când am reînviat Farul am decis să nu mai oferim nimănui această posibilitate. Nu ştim care sunt intenţiile d-lui Ciprian Marica, dar să nu uităm că şi Giani Nedelcu a fost întâmpinat la Farul ca un salvator, iar deznodământul îl ştim cu toţii.

6. Noi vom continua pe drumul pe care am pornit acum 2 ani. Am muncit prea mult ca să ne oprim acum. Credeţi în S.S.C. Farul!

Împreună ducem mai departe spiritul farist!


Sursa foto: ZIUA de Constanţa
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Cornel 04 Jul, 2018 15:47 Marica , s-a gândit el la o bere cu "niște amici" că ar ieși niște bani frumoși cuparand brandul FARUL . E mai profitabil decât a investi în aur . Îmi dă ăștia stadion , primăria , consiliul județean, sponsorii îmi vor finanța afacerea și la anul fuzionez cu Viitorul Hagi și devin Salvator al fotbalului constănțean ! S-a trezit el așa într-o dimineață (după amiază?) că el iubește echipa asta !!!?? Personal îmi este scârbă de astfel de specimene ce inspira neîncredere de cum deschide gura .