Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:06 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cinci medalii, dintre care trei de aur, pentru Mangalia, la Naţionalele Şcolare de lupte (galerie foto)

ro

18 May, 2016 00:00 3768 Marime text


Cluburile din judeţul Constanţa au obţinut zece medalii la faza finală a Campionatelor Naţionale Şcolare de lupte. Competiţia de lupte greco-romane s-a desfăşurat la Suceava, iar cea de lupte libere a fost găzduită de Timişoara.
 
La lupte greco-romane, Liceul cu Program Sportiv „Nicolae Rotaru” Constanţa (antrenori, Ioan Giuglea şi Valentin Dobrin) a urcat de trei ori pe podium, prin Vlăduţ Popa (aur la categoria 85 kg), prin Andrei Savu (argint la categoria 50 kg) şi prin Andrei Nicolaescu (bronz la categoria 100 kg). LPS a avut participare şi la lupte libere, unde Elena Sandu a fost a treia la categoria 46 kg, iar Alexandra Condruţ s-a clasat pe locul cinci la categoria 56 kg.
 
CSS Mangalia (antrenori, Marian Oancea şi Cornel Trucmel) a cucerit cinci medalii (dintre care trei de aur) la etapa finală a competiţiei de lupte libere, cea mai înaltă treaptă a podiumului revenindu-le Andreei Ana (la categ. 49 kg), Anei-Maria Predică (la categ. 56 kg) şi lui George Pârvu (la categ. 50 kg). Cătălin Pârvu (la categ. 63 kg) şi Ştefan Teodorescu (la categ. 85 kg) au fost medaliaţi cu bronz.
 
Evoluţia din concurs i-a fost răsplătită cu medalie şi unei sportive de la CSS Medgidia, Gabriela Carazeanu (antrenor, Daniel Toader), care, la categoria 56 kg a întrecerii de lupte libere, s-a clasat pe locul trei pe ţară.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii