Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:23 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ciclism Adrian Moldoveanu, antrenorul de la CS Medgidia, primul la Royal Race. Rezultate bune și pentru elevii săi (galerie foto)

ro

11 Sep, 2021 00:00 2333 Marime text
 

 
  • BikeXpert Alpine Challenge și Royal Race, competiții de ciclism cu sportivii de la CS Medgidia pe locuri fruntașe.  
 
 
Adrian Moldoveanu, antrenorul secției de ciclism a CS Medgidia, dar și sportiv activ, a obținut noi rezultate deosebite în competițiile la care a participat.
 
Astfel, la BikeXpert Alpine Challenge, în tura medie de 44 km, Adrian a reușit locul 10, la Master 2 și locul 30 la general, din 230 de participanți. La cea de-a doua competiție, Royal Race de la Câmpina, în tura medie a ieșit pe primul loc la Master 2 și a cucerit locul 9 la general, din 100 de participanți. „Adrian Moldoveanu a făcut senzație pe două roți la competițiile la care a participat. Adrian își dorește de la o competiție la alta să-și imbunătățească timpii și își motivează elevii la un stil de viață energic și sănătos“, se arată pe pagina de Facebook a CS Medgidia.
 
BikeXpert Alpine Challenge a fost o competiție de succes și pentru sportivii din grupa 13-14 ani a CS Medgidia. La tura scurtă de 21 de kilometri, Alexandru Cataonu s-a clasat pe locul 14, Darius Olaru pe locul 15, Alexis Popescu pe locul 16, iar Cosmin Ungureanu pe locul 18. Copiii au participat și la cursa Royal Race, pe un traseu de 7,5 km. Micii rutieri s-au clasat astfel: Alexandru Cataonu - locul 9 la general si 6 la categorie, Darius Olaru - locul 15 general și 12 la categorie, Cosmin Ungureanu - locul 10 general și 7 la categorie, Alexis Popescu (grupa 11-12 ani) - locul 16 la general, locul 4 la categorie.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și:
 
CS Medgidia
Adrian Moldoveanu, coordonatorul secției de ciclism, pe podium la Explorer MTB Challenge (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii