Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:08 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Chiar dacă au câștigat primul set, voleibalistele de la CS Medgidia au pierdut meciul cu CSM Lugoj

ro

12 Oct, 2019 20:48 1401 Marime text
Nou promovată în Divizia A1, prima ligă a voleiului românesc, echipa feminină CS Medgidia a susținut astăzi meciul din etapa a doua a campionatului, acasă cu CSM Lugoj.

Pregătite de Florin Voinea și Radu Began, jucătoare de la Medgidia au cedat cu 1-3, după ce au câștigat primul set.

Spectacol în primul meci pe teren propriu al voleibalistelor CS Medgidia! În etapa a II-a a Diviziei A1, fetele antrenate de Florin Voinea și Radu Began au întâlnit, în Sala Sporturilor «Iftimie Ilisei», echipa CSM Lugoj. Chiar dacă CS Medgidia s-a impus în primul set, experiența adversarelor și-a spus cuvântul, iar la final scorul a fost de 3-1 în favoarea oaspeților, se precizează pe pagina de Facebook a CS Medgidia.

VICTORIA CU NR. 2. Fetele noastre au reușit sa vina cu toate punctele acasă, după o deplasare lungă, grea și obositoare la Medgidia. A fost 3-1 pentru CSM Lugoj, care după un prim set pierdut cu 26-28, nu a mai dat șanse unui adversar ambițios cu un public minunat. A fost 25-8, 25-15 și 25-19. Bucuria noastră este cu atât mai mare, pentru ca din setul secund a intrat ca titulară Georgiana Popa, care la 16 ani a făcut un joc excelent, reușind 9 puncte: 3 ași, 3 blocaje și 3 atacuri. Bravo tuturor, mândri de voi!, a fost mesajul CSM Lugoj. 


Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii