Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:54 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR - FC Viitorul. Ultimele două campioane ale României se întâlnesc duminică la Cluj în Liga 1

ro

01 Sep, 2018 00:00 1104 Marime text
În etapa a şaptea a Ligii 1 de fotbal, campioana României din sezonul 2016/2017, FC Viitorul, joacă în fieful campioanei din ediţia 2017/2018, CFR Cluj. Cu şapte puncte obţinute în şase meciuri, FC Viitorul vine după o înfrângere la scor la Ovidiu, 1-4 cu FCSB (în care gazdele au evoluat însă din minutul 5 în inferioritate numerică).
 
De cealaltă parte, în etapa trecută, CFR Cluj a remizat fără goluri în deplasare cu Gaz Metan Mediaş, însă campioana en-titre a bifat joi umilinţa istorică pentru România în meciul cu Dudelange, din play-off-ul Europa League. Echipa luxemburgheză a intrat în grupele întrecerii continentale, cu scorul general 5-2, după o dublă victorie: 2-0 pe teren propriu, 3-2 la Cluj (în care a condus la un moment dat cu 3-0)! FC Viitorul a plecat încrezătoare la Cluj şi speră să profite de momentele dificile pe care le străbate campioana României. 

Sursa foto: FC Viitorul
 
Citeşte şi:
 
FC Viitorul întâlneşte campioana României Alexandru Măţan vrea să marcheze cu CFR Cluj şi să-şi facă un cadou de ziua sa de naştere
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii