Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:00 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Cluj, campioană a României pentru al patrulea sezon la rând

ro

18 May, 2021 22:35 2892 Marime text


Formaţia din Cluj are şapte titluri de campioană în palmares.


Echipa de fotbal CFR Cluj şi-a asigurat în această seară titlul de campioană a României pentru al patrulea campionat la rând.


În penultima etapă a turneului play-off al Ligii 1, echipa clujeană a câştigat cu 1-0 (Burcă 53) meciul din deplasare cu FC Botoşani, obţinând al şaptelea trofeu de campioană din istoria clubului.

Confruntarea din ultima rundă, pe teren propriu cu FCSB, nu mai contează.  

RĂMÂNEM CAMPIONII ROMÂNIEI!

Despărțiți de inamicul invizibil, uniți de aceeași dorință! La capătul unuia dintre cele mai dificile sezoane din istoria fotbalului românesc, CFR 1907 Cluj cucerește un nou trofeu de campioană – al patrulea consecutiv, al șaptelea din palmaresul clubului nostru.
 
Cuvintele așternute în scris sunt prea mărunte pentru a manifesta bucuria nemărginită pe care o trăim acum! Sunt prea puține pentru a ne exprima recunoștința față de voi, suporterii echipei, care ne-ați fost alături necondiționat și în această stagiune.
 
Sperăm doar că zâmbetele largi ale eroilor noștri, lacrimile de bucurie de pe obrazul lor și mândria pe care o simțiți în suflet vor șterge suferința îndurată în ultimul an, imaginea dezolantă a tribunelor goale văzute la ecranul televizorului, ale porților reci și închise de la stadion.


 
Am pătimit în acest sezon pentru blazonul vișiniu. Am fost doborâți, dar ne-am ridicat de fiecare dată, luptând până la ultima picătură de sudoare. Acum, scriem un nou capitol superb în istoria bogată a clubului nostru, o filă specială, pe care o dedicăm vouă, fanilor!
 
NOI SUNTEM CFR CLUJ, CAMPIOANA ROMÂNIEI!, este mesajul de pe pagina de Facebook a CFR Cluj.

  
PRECIZĂRI:

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.

Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Facebook (CFR Cluj)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii