Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:13 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

CFR Cluj a învins FC Viitorul la Ovidiu. Victoria, adusă de fostul golgeter al echipei lui Hagi, George Țucudean! (galerie foto)

ro

17 Dec, 2018 22:06 1311 Marime text
Etapa a 20-a a Ligii 1 la fotbal a fost închisă, în această seară, de meciul de la Ovidiu dintre FC Viitorul și campioana en-titre a României, CFR Cluj.

Deşi gazdele au dominat cu autoritate, confruntarea le-a revenit oaspeților, cu 1-0 (1-0), grație golului marcat în minutul 34 de fostul golgeter al echipei constănțene George Țucudean.

FC Viitorul (manager tehnic, Gică Hagi) a jucat cu: V. Cojocaru - Boboc (71 A. Ciobanu), Mladen, Luchin, De Nooijer - Artean (65 Vl. Achim), T. Băluță, Vână - I. Hagi (cpt.), Voduț (46 Houri), Drăguș.

CFR Cluj (antrenor, Toni Conceicao) a folosit jucătorii: Arlauskis - Cr. Manea, Vinicius, A. Mureșan, Camora (cpt.) - Djokovic, Bordeianu, Culio - Omrani (90+4 Lang), Țucudean (65 Păun), Deac (90 Al. Ioniță).

Înaintea partidei, Gică Hagi a primit trofeul pentru cel mai bun antrenor al anului acordat de Look TV, în urma voturilor acordate de antrenorii și căpitani de echipă din Liga 1.

În clasament, FC Viitorul se află pe locul patru, cu 33 de puncte, iar în ultima etapă din acest an, FC Viitorul va juca în deplasare cu FC Hermannstadt, sâmbătă, 22 decembrie, de la ora 13.00 (locul 9, cu 25 de puncte), la Cluj.

Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii