Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:40 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai tare luptător român de MMA Constănțeanul Ion Pascu „bombardează“ un sac de box pe care l-a făcut din cauciucuri

ro

02 May, 2020 00:00 7141 Marime text

Cel mai tare luptător român de MMA, Ion Pascu, originar din Constanța, dar stabilit în București, își continuă antrenamentele și în vreme de coronavirus. Supranumit „Bombardierul“, Pascu a recurs la o improvizație în cadrul pregătirii sale, confecționându-și un sac de box din cauciucuri, pe care le-a suprapus.

„Condițiile contează mai puțin, important e să vrei să te antrenezi. Mi-am făcut propriul sac de box și l-am și testat!“, a postat Ion Pascu pe Facebook. „Dacă tot aveam un cauciuc în care dădeam cu barosul, am zis să fac și un sac de box. Am văzut pe Youtube cum se confecționează așa ceva. Am prins cauciucurile unul de altul, apoi le-am înfășurat cu o folie și am utilizat și adeziv. Ăsta e proiectul meu. L-am făcut destul de zdravăn. E făcut bine și mă ajută. Am găsit o variantă prin care să mă antrenez. Luați exemplu și faceți-vă și voi!“, a explicat campionul, care și-a și testat creația, cu lovituri de pumn și de picior.  „Ține!“, s-a arătat mulțumit „Bombardierul“.
În mod normal, Ion Pascu se pregătește în Irlanda, în cea mai cunoscută sală de arte marțiale mixte din lume, SBG Ireland, alături de celebrul Conor McGregor. Însă, de când cu pandemia de coronavirus, Pascu s-a întors acasă, după ce, în luna martie, nu a mai luptat cu americanul Mark Lemminger în gala Bellator 241, din SUA, întregul eveniment fiind anulat, din pricina crizei Covid-19.  
Ion Pascu a totalizat până acum 18 victorii și zece înfrângeri la categoria semimijlocie. În contextul crizei coronavirusului, inițial se stabilise ca gala de peste Ocean să se dispute fără spectatori, iar, cu puțin timp înainte de a începe, s-a luat decizia de a nu se mai desfășura.

Sursa foto: Facebook (Ion Pascu MMA)

Citește și:

Gala Bellator 241, din SUA, în care ar fi trebuit să lupte și constănțeanul Ion Pascu, nu s-a mai disputat

 
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii