Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:28 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cel mai nou membru al clubului de pe litoral Bogdan Ungureanu, preparator fizic la HC Dobrogea Sud

ro

10 Jan, 2022 21:38 3313 Marime text
  • Fost handbalist, Bogdan Ungureanu a activat şi ca preparator fizic la loturile naţionale de fotbal tineret, dar s-a ocupat şi de pregătirea echipei Ripensia Timișoara.

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa a pus punct astăzi vacanţei de iarnă şi a efectuat, în Sala Sporturilor din municipiu, primul antrenament pe 2022.

De la prima şedinţă de pregătire au absentat motivat internaționalii Ionuț Nistor, Daniel Vasile și Irakli Chikovani, în schimb Marin Vegar s-a prezentat la reunire.

A participat şi cel mai nou membru al clubului de pe litoral, preparatorul fizic Bogdan Ungureanu.

După cum informează HCDS, Bogdan Ungureanu (31 ani), fost handbalist profesionist (între anii 2010 și 2015, la Politehnica Timișoara), a absolvit Facultatea de Educație Fizică și Sport a Universității de Vest, în 2016, cu specializarea preparator fizic.

Între 2017 și 2019 a fost angajatul Federației Române de Fotbal, ca preparator fizic la loturile naționale de tineret, iar din 2019 s-a ocupat de pregătirea echipei Ripensia Timișoara.

PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 

Sursa foto: HC Dobrogea Sud
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii