Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:27 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Cel mai bun meci contra ei” Simona Halep, prima jucătoare care îi ia un set Serenei Williams la US Open 2016

ro

09 Sep, 2016 00:00 1180 Marime text
Cea mai bună jucătoare de tenis din România, Simona Halep, nu a putut trece de liderul mondial, Serena Williams, în sferturile turneului de Mare Şlem US Open, dar jocul constănţencei a cules laude.
 
Cap de serie numărul cinci la US Open, Halep a cedat cu 2-6, 6-4, 3-6, după un meci care s-a întins pe durata a două ore şi 14 minute. Chiar dacă a înregistrat acum a opta înfrângere în cele nouă dueluri purtate cu americanca, Simona s-a declarat mulţumită de jocul ei, cu atât mai mult cu cât a fost prima jucătoare care i-a luat un set Serenei Williams la US Open 2016!
 
„Cred că aceasta a fost cea mai bună prestaţie a mea în duelurile cu Serena. Sigur, eşecul îmi aduce şi puţină tristeţe, dar trebuie să privesc elementele pozitive din această înfrângere. Eu am simţit că am şanse să mă impun şi că am fost aproape de ea. Am luptat, dar Serena e cea mai bună din lume, iar serviciul i-a funcţionat foarte bine şi de data aceasta. A arătat de ce e numărul 1. Se simte foarte bine la US Open, pe teren propriu“, a declarat Simona Halep.
 
Pentru sfertul jucat la turneul de la Flushing Meadows, constănţeanca a primit 450.000 de dolari şi 780 de puncte WTA. Dacă trecea de Serena Williams, Halep urma să o întâlnească în semifinale pe Karolina Pliskova (Cehia, a zecea favorită). Celălalt meci din penultimul act este Caroline Wozniacki (Danemarca) - Angelique Kerber (Germania, cap de serie numărul 2).
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii