Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:43 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Cea mai mare oră de sport“ din România a atras, la Mamaia, localnici şi turişti (galerie foto)

ro

03 Aug, 2015 00:00 1796 Marime text
Ediţia a cincea a „Celei mai mari ore de sport“ din România, eveniment care face parte din programul național „Mișcarea face bine“, s-a desfăşurat la Mamaia, în Piațeta Perla, sâmbătă, pe parcursul întregii zile, atrăgând deopotrivă constănţeni şi turişti. 

Acțiunea reprezintă un mijloc inedit de promovare a litoralului românesc și a sportului în masă. La „Cea mai mare oră de sport“ din Mamaia au avut loc demonstraţii de fitness, precum Kangoo Jumps, Zumba, Steel Programs, Rebound AAS, Functional Training, Khai Bo, dar şi aerobic, fotbal şi skandenberg, a fost amenajată o zonă cu biciclete staționare și una pentru Boot Camp. Sesiunile au fost susținute de instructori renumiți la nivel național și internațional.

„Ajuns la cea de-a cincea ediție, acest eveniment demonstrează că marile companii au puterea să schimbe mentalități. Din ce în ce mai mulți oameni participă la «Cea mai mare oră de sport», unii devenind la rândul lor instructori. Accesul liber, apa și mâncarea sănătoasă oferite participanţilor în mod gratuit permit adoptarea sportului și în zone de public inaccesibile până acum convențiilor de fitness ori competițiilor sportive. Programul și clasele sunt gândite pentru ca orice trecător să poată face mișcare, la nivelul și după preferințele personale. Avem grupuri de participanți care vin de la sute de kilometri distanță“, a declarat Cristian Mărgărit, specialist în nutriţie.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii