Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:31 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cea mai grea luptă pentru Gladiatorii din Tomis. Faţă în faţă, în arena de la Constanţa, cu Rapid Bucureşti

ro

04 Nov, 2017 00:00 1764 Marime text
Echipa masculină de baschet Athletic Constanţa susţine duminică, 5 noiembrie, meciul din etapa a treia a Ligii 1, contra formaţiei Rapid Bucureşti. Partida se dispută în Sala Sporturilor, de la ora 16.00.
 
Gazdele au câştigat ambele partide jucate până acum şi vor să reuşească un nou meci deosebit, dar sunt conştiente de dificultatea întâlnirii. „Unul dintre cele mai dificile meciuri din acest sezon va fi duminică, atunci când ne întoarcem acasă, la Sala Sporturilor! CS Rapid Bucureşti vine în Cetatea Tomisului cu o echipă formată din foşti jucători de naţională de baschet 3x3, precum Cătălin Bordei sau Cătălin Vlaicu! Toate meciurile sunt grele, iar acesta va fi examenul cel mai greu de până acum pentru Gladiatorii din Tomis!“, se arată pe pagina de Facebook a BC Athletic. Clubul gazdă anunţă un show deosebit, din programul evenimentului baschetbalistic nelipsind concursurile, premiile şi surprizele pentru spectatori.

Deplasare la Sf. Gheorghe

Duminică, au meci oficial, în Liga 1, şi baschetbalistele de la CS Phoenix Constanţa. După înfrângerea suferită la Târgovişte, contra lui CSM, echipa de pe litoral dispută al doilea meci din deplasare din acest sezon, contra ACS Sepsi Sic II Sfântu Gheorghe. Partida contează pentru etapa a treia a Grupei 1 şi se joacă în sala de sport a Liceului „Mikes Kelemen“ din Sfântu Gheorghe, cu începere de la ora 16.00.

Au avut numai de învăţat

„Ne aşteaptă o nouă deplasare lungă, dar abordăm meciul ca şi în precedentele două partide, numai la victorie. Venim după o înfrângere, dar suntem convinşi că am avut numai de învăţat după meciul cu CSM Târgovişte, având în vedere experienţa competiţională pe care o au jucătoarele de acolo. Am trecut însă peste eşec şi ne continuăm mai departe activitatea, pentru a ne putea îndeplini cu succes obiectivele propuse“, a declarat Cristian Gabriel Mănăstireanu, preşedintele CS Phoenix Constanţa.

„Am trecut peste acel moment“ 

„Din păcate pentru noi, am făcut unele greşeli în meciul cu CSM Târgovişte şi asta ne-a costat. Fiecare dintre noi a trecut peste acel moment, am văzut ce am făcut bine şi ce nu şi nu ne rămâne acum decât să corectăm aceste lucruri. Urmează o nouă deplasare, la Sfântu Gheorghe, de unde sperăm să ne întoarcem cu o victorie“, a spus şi Selene Kirberg, căpitanul CS Phoenix Constanţa.
 
Sursa foto: Facebook (BC Athletic)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii