Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:04 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce trebuie să mai facă Cahill pentru Simona Halep, înainte de ruperea colaborării

ro

11 Nov, 2018 17:16 1335 Marime text
Darren Cahill ar trebui să facă un ultim lucru pentru Simona Halep, înainte de a îşi canaliza energia spre familia sa, scrie digisport.ro. 

Australianul o cunoaşte cel mai bine pe marea noastră campioană şi ar trebui să o sfătuiască în legătură cu viitorul tehnician.

O fire extrem de dificilă, Simona a avut mari probleme în relaţiile cu foştii tehnicieni. Cahill a înţeles-o perfect şi a făcut-o pe Halep să se schimbe în multe privinţe, ducând-o pe primul loc în lume şi spre cucerirea primului turneu de Grand Slam al carierei.

În aceste condiţii, va fi greu pentru sportiva din Constanţa să găsească un alt antrenor care să fie pe aceeaşi lungime de undă cu ea. De aceea, specialiştii consideră că Darren ar trebui să o sfătuiască pe Simo cu privire la succesorul său. Tehnicianul de la Antipozi ştie mai bine decât oricine ce gen de antrenor s-ar mula pe personalitatea româncei.

"Ar trebui ca Darren Cahill să o sfătuiască pe Simona Halep cu privire la viitorul antrenor. El o cunoaşte cel mai bine şi are date clare despre ce gen de tehnician ar putea continua cel mai bine munca începută de el", sunt de părere cei de la Tennis Jobs.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii