Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:17 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune Simona Halep despre momentul în care Elise Mertens a cerut time-out medical

ro

17 Feb, 2019 15:08 1750 Marime text
Simona Halep a pierdut finala de la Doha din cauza unui truc al lui Elise Mertens, crede jurnalistul Cristian Tudor Popescu, potrivit digi24.ro. 

Simona Halep a preferat să nu comenteze faza în care adversara a solicitat time-out medical, ceea ce i-a întrerupt ritmul foarte bun cu care românca începuse partida.

Simona Halep a pierdut finala Qatar Open 2019, după ce, timp de o oră de joc, a părut că are meciul sub control. Totul s-a rupt după ce adversara sa, belgianca Elise Mertens a cerut time-out medical la începutul setului al doilea.

 „Meciul s-a întors în urma unui truc al lui Mertens, dar e legal. La 2-0 în setul 2 pentru Simona, Mertens a cerut pauză de vestiar. În mod evident a fost o prefăcătorie din partea belgiencei, nu avea nimic, așa cum pretindea, la spate. A venit de la vestiar foarte repede și a jucat foarte bine după aceea”, a explicat la Digi24 jurnalistul Cristian Tudor Popescu.

„Nu pot să judec un astfel de moment și nici să dau vina pe așa ceva. Dacă a făcut-o fără niciun motiv, atunci este treaba ei”, a comentat la Digi Sport Simona Halep. „Nici nu mă gândesc la acest lucru, mă gândesc doar că în finală am fost obosită și nu am mai avut benzină”, a spus Simona Halep, cu fair-play.

Simona Halep a resimșit si ea dureri în timpul meciului, dar a strâns din dinți și a luptat până la capăt. „Mă simt obosită, tare obosită, am simţit deja din setul doi că cedez un pic fizic, mi se blocau muşchii de la spate... Băşica... Am avut și sânge un pic...N-a fost deloc ușor, dar n-am cedat ”, a explicat Simona Halep ce i s-a întâmplat în timpul meciului.

Cristian Tudor Popescu remarcase și el că în ultima parte a meciului Simona Halep a dat semne clare că are probleme fizice pe piciorul stâng. „Asta sper să nu fie legat de spate, de coloană, de sciatic, pentru că asta i-ar afecta încrederea”, a spus comentatorul.

A fost a 16-a finală pierdută de Simona Halep, care are 18 titluri WTA în palmares.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii