Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:12 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce spune Gică Hagi despre meciurile amânate în Liga 1 din pricina coronavirusului

ro

14 Jun, 2020 11:42 1643 Marime text

• Cazuri de persoane infectate cu virusul Covid-19 la Dinamo și FC Botoșani

Din pricina apariției unor cazuri de coronavirus la două echipe din Liga 1, Dinamo și FC Botoșani, au fost amânate doar partide ale acestora, restul confruntărilor fiind programate.

În ce privește această situație, Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul, a spus:   

Dacă se mai întâmplă se se infecteze un jucător sau o altă persoană din staff-urile cluburilor, ori este izolată doar acea persoană și se merge înainte, ori, dacă nu, să nu joace nimeni. Nu cred că e bine ca unele echipe să joace, iar altele nu. E un concurs din trei în trei zile. Dacă e vorba de amânare, să se amâne toată etapa. Unele partide sunt importante, altele nu mai ai când să le joci. Fiecare formație luptă pentru punctele ei și e important să nu amânăm meciurile. Să se ia o decizie, dar nu așa - unii să joace, iar alții nu. Asta e realitatea. Eu cred că trebuia să se amâne toată etapa. Eu vedeam altfel lucrurile, dar ne adaptăm și mergem înainte.


Echipa de pe litoral abordează ultimele meciuri din acest campionat cu un efectiv mărit, de 30 de jucători.

Sunt multe meciuri. Am luat în pregătire, din prima zi, 30 de jucători. Ne-am antrenat foarte mult și ne-am adaptat la protocol. Îi avem cu noi și pe cei tineri, dar acestora nu le pui presiune, trebuie să știi când să-i folosești, dacă ei demonstrează că merită să joace. I-am luat să-i văd, o parte dintre ei, că nu sunt toți. Voi lua și alții, că vreau să-i evaluez pe toți. Avem mulți jucători. Louis Munteanu și Pitu sunt considerați deja jucători la echipa mare, au deja ritmul și intensitatea necesare, nu mai suferă la antrenamente. Dar în spatele lor sunt și alți tineri, a precizat Gică Hagi.


Sursa foto: FC Viitorul
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii