Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:17 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce premiu i-a oferit Ion Ţiriac lui Gheorghe Hagi

ro

05 Dec, 2012 02:41 2139 Marime text
hagi.jpgGheorghe Hagi, patronul Academiei de fotbal care îi poartă numele, a fost premiat de Autoritatea Naţională pentru Sport şi Tineret, alături de alte personalităţi ale sportului românesc, cu ocazia galei care a marcat împlinirea a 100 de ani de la înfiinţarea Federaţiei Societăţilor Sportive din România. Festivitatea s-a desfăşurat la Bucureşti, la Sala Polivalentă, iar Hagi a primit o plachetă, care i-a fost înmânată de fostul mare tenisman Ion Ţiriac.

FSSR a fost prima organizaţie sportivă naţională care a reunit sub o singură conducere societăţile de educaţie fizică, gimnastică şi sport existente la acea dată în România.

La gală au fost prezenţi şi alţi foşti sau actuali campioni, printre care şi gimnasta constănţeană Cătălina Ponor, pe care Clubul Sportiv Dinamo Bucureşti a premiat-o la sediul Administraţiei şi Internelor pentru rezultatele din acest an. La Jocurile Olimpice de la Londra, Ponor a obţinut două medalii, argint la sol şi bronz cu echipa. Sportivul anului la CS Dinamo a fost desemnat Alin Moldoveanu, campion olimpic la tir. Ministrul de Interne, Mircea Duşa, a declarat că sportivii dinamovişti care s-au clasat pe primele şase locuri la Londra au primit bonusurile financiare aferente, care se ridică la 1,65 milioane de lei.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii