Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:48 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce cuprinde noua emblemă a societăţii FC Viitorul SA, la care Gică Hagi şi Zoltan Iaşko au împreună totalul acţiunilor

ro

22 Aug, 2017 12:56 4269 Marime text
Prin hotărârea nr. 33 din 12 iunie 2017 a Adunării Generale Extraordinare a societăţii Fotbal Club Viitorul SA, a fost schimbată emblema societăţii.

Hotărârea a fost adoptată în unanimitate de membrii Adunării Generale a Acţionarilor FC Viitorul SA, Gheorghe Hagi şi Zoltan Iasko.

Potrivit articolului 1, „se schimbă emblema societăţii şi, drept urmare, se modifică art. 4 din actul constitutiv. După modificare, art. 4 din actul constitutiv va avea următorul cuprins:

Emblema societăţii
  • Emblema societăţii are forma unui cerc mare, pe partea exterioară, un cerc negru urmat spre interior de un cerc albastru, iar partea interioară, în centru, o bulină mare de culoare negru.
În mijloc, în bulina neagră este inserat un con cu vârful în jos, cu lateralele bombate, conturat cu o margine albastră. În con este inserat numele Viitorul, sub acesta un V mare, iar sub acesta anul 2009, toate scrise cu culoare alb.

Actul constitutiv al societăţii se modifică în mod corespunzător celo mai sus menţionate, celelalte prevederi ale actului constitutiv rămân nemodificate“.

Gheorghe Hagi şi Zoltan Iaşko au împreună totalul acţiunilor FC Viitorul SA. Gheorghe Hagi deţine 149.850 de acţiuni, reprezentând 99,90% din capitalul subscris şi 99,9% din participarea la beneficii şi pierderi. Zoltan Iaşko deţine 150 de acţiuni, reprezentând 0.10% din capitalul subscris şi 0.10% din participarea la beneficii şi pierderi.      

Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii