Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:23 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce a găsit Ştefan Nanu când a venit la Farul „Ne ducem crucea până la capăt“

ro

22 May, 2014 00:00 4229 Marime text
Ştefan Nanu, antrenorul FC Farul, a declarat că, atunci când a venit la formaţia constănţeană, nu se gândea sub niciun chip că echipa va pierde orice şansă de a evita retrogradarea în Liga a III-a cu patru etape înainte de finalul campionatului. „Am venit la Farul cu sufletul. Mi-am dorit enorm să fac treabă bună, dar am găsit un grup în care au fost mari probleme din punctul de vedere al seriozităţii şi al modului de abordare a jocului, ceea ce ne-a adus în situaţia asta. În plus, din 24 de jucători, 20 terminau contractele în vară. E greu să motivezi fotbalişti care mai au o lună - două de contract. Am înţeles că s-au încheiat deja conturile cu unii dintre ei. Vom vedea şi în aceste zile ce va fi. Trebuie să ne lămurim pe deplin asupra potenţialului acestor copii“, a arătat principalul Farului.
Sâmbătă, de la ora 11.00, FC Farul (aflată pe ultimul loc, cu zece puncte) joacă în etapa a şaptea din play-out, întâlnind în deplasare Unirea Tărlungeni, echipa de pe poziţia secundă, cu 27 de puncte. „Ce să spunem despre acest meci? Nu mai comentăm nimic. Din noiembrie anul trecut, Farul n-a mai câştigat nicio partidă. O ducem din înfrângere în înfrângere şi uneori mai vine şi câte un egal. Dar mergem înainte şi ne ducem crucea până la capăt“, a mai spus Nanu.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • tiberiu jenrl 22 May, 2014 14:56 sunt din Tulcea si ca orce dobrogean imi pare rau ca echipa fanion al dobrogei a ajuns asa.poate cind vaavea portul primaria si CJ.Constanta, atunci vor fi bami si deo echipa de liga2,