Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cazuri de Covid-19 la FC Farul. Fotbaliștii au plecat azi spre Cluj, pentru meci, însă vor reveni la Constanța

ro

01 Dec, 2020 13:46 2599 Marime text
  • Șase dintre componenții FC Farul Constanța au fost depistați pozitiv cu Covid-19.

Patida de fotbal Universitatea Cluj - FC Farul Constanța, programată mâine, în etapa a 11-a a Ligii a 2-a, nu se va mai disputa la această dată, după ce au fost depistate cazuri de Covid-19 la formația de pe litoral.

În urma testării periodice pentru COVID-19, 6 dintre componenții echipei noastre au fost depistați pozitiv. Clubul nostru a luat toate măsurile necesare conform protocolului sanitar în vigoare și a informat DSP Constanța și FRF despre situație.

În aceste condiții, DSP Constanța a dispus efectuarea anchetei epidemiologice și retestarea tuturor contacților cu cazurile pozitive, hotărând să nu acorde avizul favorabil pentru participarea echipei noastre la meciul cu Universitatea Cluj.

După ce au plecat în această dimineață spre Cluj, jucătorii noștri vor reveni la Constanța în cursul după-amiezii și vor urma protocolul sanitar în vigoare.

Le dorim sănătate tuturor și vă îndemnăm să respectați toate măsurile luate de autorități pentru combatarea pandemiei!, este comunicatul FC Farul.  


Partida U Cluj - Farul Constanța era o restanță, care nu s-a disputat prima dată din pricina cazurilor de Covid-19 de la echipa clujeană. Acum, în această situație se află formația de pe litoral. În mod normal, FC Farul ar urma să câștige la masa verde, cu 3-0, ținând cont că, la prima programare, partida nu s-a putut disputa din cauza situației de la U Cluj.   

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii