Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:33 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

„Câteodată, ca să câștigi, trebuie să și riști“ Cine crede Gică Hagi că va fi noul selecționar al Naționalei României, după Cosmin Contra

ro

23 Nov, 2019 21:17 2361 Marime text
După ce Cosmin Contra și-a încheiat mandatul ca selecționer al echipei  naționale de fotbal a României, s-au vehiculat mai multe variante de tehnicieni care să preia reprezentativa tricoloră, printre care și Gică Hagi, actualul manager tehnic al FC Viitorul.

Pe marginea acestei situații, „Regele“ a declarat:

Deocamdată, sunt aici, nu mă pot gândi la ce gândesc unii sau alții. Eu sunt la Viitorul, îmi fac treaba, învăț în fiecare zi, știu că sunt mai bun în fiecare zi. Sunt deschis să învăț, iar odată și odată va veni. Am spus mereu că îmi mai doresc să antrenez o echipă puternică, să câștig, și o echipă națională. Sunt ultimele mele dorințe în fotbal, însă doar în cazul unui proiect câștigător, să construiesc ceva care să fie învingător. În momentul de față, eu zic că echipa națională are antrenor. Așa cred eu. Cred că Mirel Rădoi (n.r. selecționerul de la tineret) va fi. A făcut bine la U-21. Așa, ca o opinie de-a mea, și Mircea Lucescu e de nivel foarte înalt. Nu vreau să fac speculații, dar cred că Mirel e antrenorul. E deja acolo. Eu aș zice să facă, deși există acel risc. Și eu am avut acea perioadă când am acceptat. Câteodată însă, ca să câștigi, trebuie să și riști. El știe mai bine.  


Sursa foto: ZIUA de Constanța  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii