Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:30 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câte partide-test va avea HC Dobrogea Sud Constanţa până la debutul oficial din 2020

ro

08 Jan, 2020 00:00 2014 Marime text

Echipa masculină de handbal HC Dobrogea Sud Constanţa a început pregătirea în noul an, dar de la antrenamente lipsesc mai mulţi jucători, atât români, cât şi străini, aflaţi în această perioadă la acţiuni ale echipelor naţionale ale României, Serbiei, Bosniei, Georgiei, Egiptului şi Braziliei.
 
În aceste condiţii, antrenorii pregătesc startul oficial în 2020 în Liga Naţională fără jumătate de echipă, apelând la tineri din pepinieră pentru completarea efectivului de la antrenamente. Antrenorul principal Djordje Cirkovic a explicat că, în această perioadă, din pricina lotului subţiat, HC Dobrogea Sud nu va disputa meciuri amicale.
 
„Aşa arată echipa fără opt - nouă jucători. Dar trebuie să începem serios pregătirea. Vreau să atingem obiectivele stabilite. Suntem în Final Four în Cupa României, cred că este cel mai scurt drum spre Europa. Sperăm să rezolvăm măcar un transfer la 9 metri, unde suntem foarte subţiri. Din păcate, nu vom face meciuri amicale, nu are rost fără jumătate de echipă. Dar avem un eveniment frumos pe 14 (n.r. meciul de retragere al lui Laurenţiu Toma, HCM Constanţa - HCDS) şi putem să îl folosim ca un meci de pregătire. Încercăm să mai facem un amical înainte de debutul oficial, de pe 29 ianuarie, la Turda. Și, pe 3 februarie la primul meci de acasă, cu Dinamo, sper să vină suporterii, să jucăm cu sala plină!“, a spus Djordje Cirkovic, potrivit site-ului oficial al clubului.
 
Sursa foto: Facebook (HC Dobrogea Sud)
 
Citeşte şi:
 
Surpriză la primul antrenament pe 2020 al HC Dobrogea Sud. Două legende ale Constanţei, la pregătire (galerie foto)

HC Dobrogea Sud. Revenirea lui George Buricea „Ciro mi-a spus - «Cel mai bun transfer acum este să intri tu pe teren»“

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii