Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:31 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cătălin Căbuz, „Spiderman“ din poarta FC Viitorul În 2019, a avut parte de cel mai fericit moment din viaţă. „Un sentiment extraordinar!“

ro

23 Dec, 2019 00:00 2919 Marime text
Revenit la FC Viitorul în vara acestui an, după Campionatul European de tineret, Cătălin Căbuz şi-a câştigat rapid locul de titular în poarta echipei constănţene, evoluţiile sale ducând cu gândul la „Spiderman“.
 
„Jocurile constant bune, paradele de excepţie din multe meciuri alături de cele două penalty-uri apărate, au contribuit din plin la multe succese ale echipei. La 23 de ani, Căbuz este unul dintre cei mai în formă portari din Liga 1“, se arată pe site-ul oficial al echipei constănţene. Goal-keeper-ul echipei de pe litoral a spus că, pentru el, 2019 a fost un an bun spre foarte bun, din toate punctele de vedere. 
 

„Cu timpul, îmi va veni şi mie rândul“

 
„Am revenit la FC Viitorul, lucru pe care mi l-am dorit. Mi s-a acordat şansa să joc şi îi mulţumesc pe această cale lui Mister (n.r. Gică Hagi, managerul tehnic al FC Viitorul), pentru că mi-a dat încredere. Vreau să mă pregătesc în continuare la fel de bine şi să am evoluţii apreciate. Sunt mulţumit de evoluţiile mele şi vreau să ajut echipa cât pot de mult şi în continuare, astfel încât să fim cu toţii fericiţi. Cel mai important moment pentru mine din acest an a fost când s-a născut băieţelul meu. A fost un sentiment extraordinar. Am fost foarte fericit. Pe plan fotbalistic, cea mai mare bucurie a fost a fost atunci când m-am întors la Viitorul şi am început să joc, găsindu-mi o formă foarte bună. Pentru noi e important să fim cât mai sus în clasament, unde ne e locul, şi să încheiem campionatul pe o poziţie fruntaşă. Pentru 2020, îmi propun să fie sănătos în primul rând şi să am reuşite cât mai multe în fotbal. Deocamdată, vreau să joc cât mai bine la Viitorul, iar cu timpul îmi va veni şi mie rândul la echipa naţională“, a declarat Cătălin Căbuz.
 

Cu Germania, n-au mai avut prospeţime fizică după  pauză

 
Tânărul portar a vorbit şi despre Campionatul European din acest an, când a făcut parte din lotul României. „La Euro, am trăit momente unice, de neuitat. Sper să am ocazia să nai trăiesc aceste senzaţii pe teren. În semifinala cu Germania, am condus la pauză, dar în repriza a doua nu am mai avut prospeţime din punct de vedere fizic. După părerea mea, de acolo a căzut totul“, a arătat Căbuz.  
 
Fotografia a fost preluată de pe contul de Facebook al lui Cătălin Căbuz.   
      
Citeşte şi:
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii