Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:32 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât costă biletele la partida cu Poli Iaşi FC Viitorul joacă astăzi cu ASA Tg. Mureş în Liga 1

ro

25 Nov, 2016 00:00 1714 Marime text
Ocupanta locului patru, cu 27 de puncte, în clasamentul Ligii 1, FC Viitorul, susţine astăzi meciul din etapa a 17-a a campionatului, întâlnind în deplasare penultima clasată, cu trei puncte, ASA Tg. Mureş. Partida începe la ora 18.00.
 
FC Viitorul a făcut deplasarea către Tg. Mureş în două etape. A ajuns miercuri seară la Braşov, iar ieri-dimineaţă a susţinut o şedinţă de pregătire pe stadionul Metrom. Ieri după-amiază, delegaţia constănţeană a plecat spre Tg. Mureş. Echipa lui Gică Hagi va disputa următorul meci de campionat marţi, 29 noiembrie, când va întâlni la Ovidiu, pe stadionul central din Complexul Academiei de Fotbal „Gheorghe Hagi”, de la ora 20.30, formaţia Poli Iaşi.
 
Biletele se pot procura, începând de astăzi, de la ora 10.00, prin reţeaua Eventim (online pe www.eventim.ro) şi în magazinele partenere. Tichetele au următoarele preţuri: 40 de lei (la tribuna 0), 30 de lei (la tribuna I), 20 de lei (la tribuna a II-a) şi 10 lei (la peluze). O persoană poate achiziţiona maximum patru bilete. Până în ziua meciului, nu se vor mai comercializa bilete de acces la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent. Online, pe site-ul Eventim, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare. În ziua disputării partidei, se vor deschide două case de bilete la stadionul central unde se joacă partida, în intervalul orar 15.30 - 21.30.

Transport pentru fanii din Constanţa

Şi la meciul FC Viitorul - Poli Iaşi gazdele vor asigura suporterilor care nu au mijloc de transport personal autocar tip cursă specială (tur - retur), cu itinerarul Palatul Copiilor (Constanţa) - Stadion Central Academia Hagi (Ovidiu). Autocarul va pleca marţi, 29 noiembrie, începând cu ora 19.30, de la Palatul Copiilor Constanţa. Returul va fi asigurat imediat după încheierea meciului.
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii