Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se joacă sâmbătă, la Constanţa Cât costă biletele la meciul amical FC Farul - Steaua

ro

25 Mar, 2015 00:00 4218 Marime text
Stadionul „Farul“ din Constanţa găzduieşte, sâmbătă, 28 martie, de la ora 12.00, partida amicală FC Farul - Steaua Bucureşti. Cele două echipe au convenit asupra acestui meci de verificare întrucât au liber în acest weekend.

Farul nu va juca în Liga a II-a, în urma retragerii din campionat a Unirii Slobozia, în vreme ce Liga 1 este întreruptă pentru meciul echipei naţionale a României cu Insulele Feroe, din preliminariile Euro 2016, care se va juca duminică, 29 martie, de la ora 19.00, pe stadionul „Ilie Oană“ din Ploiești. Steaua nu va putea folosi la Constanţa şapte jucători, toţi convocaţi la loturile naţionale: şase la confruntarea cu Insulele Feroe (Papp, Adi Popa, Prepeliță, Chipciu, Tănase şi Rusescu) şi unul (portarul Cojocaru) la amicalele tineretului cu Islanda şi Cipru.

La meciul FC Farul - Steaua, biletele de intrare au următoarele preţuri: la peluze - 5 lei, la tribuna a II-a - 10 lei, la tribuna I - 15 lei, la tribuna O - 50 de lei. Biletele se vor pune în vânzare în dimineaţa zilei de vineri, 27 martie, şi se vor găsi la stadion. Se fac însă eforturi şi pentru ca tichetele să fie scoase la vânzare încă din după-amiaza zilei de joi, 26 martie. Steaua va ajunge vineri la Constanţa şi se va caza la Hotelul Iaki din Mamaia.

Sursa foto: suporterul-constantean.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • Laur_cdc 25 Mar, 2015 13:24 Pai mai suporterule, pt.suma echipa fără bani asta e o ocazie buna intr'un meci cu Steaua fie el amical.. Sa strângă niște fonduri.. Dar tu nu ai cum sa intelegi ca dacă simpatizezi Farul sau Steaua, 5 lei sau 15 lei.. Nu prea ar trebui sa conteze.. Pt ca tu te duci acolo sa susții echipele.. Nu sa spargi semințe, dar dacă asa intelegi tu, mai bine stai acasă unde sigur nu ai plătit abonamentul de cablu
  • geo 25 Mar, 2015 10:32 HEI FARUL VA PLANGETI CA AVETI CATE 5 SPECTATORI LA MECIURI DAR VOI NU STITI CUM SAI JERMANITI SI PE ACEI 5 SPECTATORI LUATI BANI PE BILETE..MILOGILOR LASATI INTRAREA GRATUITA LA TOATE MECIURILE INDIFERENT CA JUCATI CU SLOBOZIA SAU CU STEAUA...POATE ASA VOR VENI CATEVA CLASE DE ELEVI...