Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:17 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cât costă biletele de intrare De la meciul de sâmbătă, cu Poli Timişoara, FC Viitorul asigură transport şi fanilor din Năvodari

ro

23 Feb, 2017 00:00 1430 Marime text
Penultima etapă a sezonului regulat din Liga 1 aduce în faţa liderului clasamentului, FC Viitorul, la Ovidiu, penultima clasată, Poli Timişoara.

Partida a fost programată sâmbătă, 25 februarie, de la ora 15.00, pe arena principală a Academiei Hagi. Calificată deja în play-off, FC Viitorul conduce clasamentul cu trei puncte avans (48 - 45) în faţa celei de-a doua clasate, Steaua, dar, în etapa trecută, jucătorii lui Gică Hagi au înregistrat, în deplasare cu Astra (campioana en-titre), prima înfrângere după opt etape de invincibilitate, în care dobrogenii bifaseră un egal şi şapte victorii consecutive. De cealaltă parte, Poli Timişoara se află pe poziţia a 13-a, cu 13 puncte.
 
FC Viitorul a anunţat că biletele de intrare la partida cu formaţia bănăţeană sunt disponibile de astăzi, de la ora 10.00, prin reţeaua Eventim şi în magazinele partenere. Tichetele au următoarele preţuri: tribuna 0 - 40 de lei, tribuna I - 30 de lei, tribuna a II-a - 20 de lei, peluze - 10 lei. O persoană poate achiziţiona maximum patru bilete.

Case de bilete deschise în ziua partidei

Până în ziua meciului, nu se vor mai comercializa bilete de acces la casele de bilete amenajate, aşa cum a fost pe parcursul sezonului competiţional precedent. Online, pe site-ul Eventim, spectatorii vor putea achiziţiona şi bilete electronice, prin tehnologia print@home. Acestea se tipăresc de către cumpărători şi vor fi validate prin scanare la intrare. În ziua disputării partidei, se vor deschide două case de bilete la stadionul central unde se joacă partida, în intervalul orar 12.00 - 16.00.

Unde sunt aşteptaţi suporterii

Începând cu această etapă a Ligii 1, FC Viitorul va asigura transport către stadionul central şi suporterilor din Năvodari. Astfel, toţi fanii Viitorului din Năvodari care nu au mijloc de transport personal şi doresc să asiste la confruntarea cu Poli Timişoara sunt aşteptaţi sâmbătă, în Centru (zona Troiţă), unde, la ora 14.00, va pleca un autocar spre Ovidiu. De asemenea, FC Viitorul va continua să asigure transport spre stadionul de la Academia Hagi şi suporterilor din Constanţa, sâmbătă, la ora 14.00, un autocar urmând să plece de la Palatul Copiilor spre stadionul Central. Returul suporterilor din Constanţa şi Năvodari va fi asigurat imediat după încheierea partidei.
 
Sursa foto: Facebook (Academia Hagi)
 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii