Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
06:11 18 03 2018 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câştigătorii Crosului Primăverii, de la Năvodari

ro

03 Apr, 2017 10:05 838 Marime text
Peste 300 de alergători, de la cei mai mici până la seniori, au luat startul în cele patru categorii de vârstă, feminin și masculin (7-11 ani, 12-17 ani, 18-50 ani și 50 +) ale celei de-a doua ediţii a Crosului Primăverii, de la Năvodari.

Organizatorii competiției au fost Primăria Năvodari, Consiliul Local și CS Năvodari. După cum se arată pe site-ul oficial al CS Năvodari, copiii din primele două categorii de vârstă s-au întrecut pe pista de atletism a Stadionului „Flacăra”, iar seniorii au alergat pe un traseu de 4 kilometri prin oraș, încheiat cu o tură de stadion până la sosire.

La 7-11 ani, câștigătoare a fost Ryana Baciu de la Școala „Grigore Moisil” Năvodari, iar la băieți, primii au fost Mario Aioanei, Andrei Borza și Robert Chirilă, toți fotbaliști la Academia Hagi și CS Năvodari.

La 12-17 ani, podiumul a fost ocupat de trei atlete de la LPS „Nicolae Rotaru” Constanța: Seigean Besir, Rebeca Călin și Bianca Șiangă, iar la băieți, primul a fost Ștefan Oprișan de la Liceul „Traian”, urmat de Georgian Grama de la Liceul „George Călinescu” Constanța.

Grupa 18-50 ani, feminin: 1. Alina Drăgan, 2. Elena Urîtu, 3. Svetlana Bănaru, masculin: 1. Andrei Cojocaru (LPS „Nicolae Rotaru” Constanța), 2. Marius Claudiu Dumitru, 3. Gabriel Vasu (instructor aikido).

La 50 +, prima a fost Stela Chiru, iar la masculin, podiumul a fost ocupat de Gheorghe Romașcanu, Marian Miron și Marcel Bocăneț.

La competiție a fost prezent pentru a-i premia pe câștigători și vicepreședintele Federației Române Sportul pentru Toți, Alin Larion.
 
Sursa foto: clubsportivnavodari.ro

Ti-a placut articolul?

Comentarii