Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:24 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Câştigător al centurii Urban Legend Cristian Stoica, meci exploziv cu Nikos Papadimitriou, la gala „Colosseum“ de la Salonic

ro

27 Apr, 2018 00:00 4052 Marime text
Luptătorul constănţean Cristian Stoica, de la Urban Legend Academy, are meci în străinătate, duminică, 29 aprilie, în Grecia, la Salonic, în gala „Colosseum“.
 
„The Legend“ Cristi Stoica nu mai reprezintă clubul Tai-Chi-Do-Ryu Constanţa, ci a trecut la Urban Legend Academy Constanţa, unde este antrenat de Mihai Isop şi Serhan Iaia. La finele acestei săptămâni, va avea parte de o partidă explozivă, contra unui luptător grec redutabil, Nikos Papadimitriou (Budo Fighters). Găzduită de PAOK Sports Arena, confruntarea se va disputa pe reguli de K1, în limitele categoriei -77 kg, şi va avea trei reprize a câte trei minute. Câştigător al centurii Urban Legend la gala din august 2017, de la Constanţa, Cristi Stoica este optimist şi în privinţa meciului de la Salonic.
 

Toţi au fugit de Papadimitriou

 
„Cristi va lupta în cea mai puternică gală din Grecia. Adversarul său este foarte tare, vine din Budokai şi e campionul absolut al Greciei. Dar suntem optimişti şi anticipez un final în favoarea noastră, o surpriză, având în vedere că toţi din Grecia sunt ferm convinşi că Papadimitriou se va impune. Înaintea lui Cristi, patru luptători au renunţat să mai lupte cu sportivul elen. Noi am luat acest meci în urmă cu cinci zile. Cristi e bine antrenat, e pe o linie ascendentă. A tras cot la cot cu Robert Isop şi cu Alex Mâţu, care se pregăteau pentru gala Oss Fighters“, a declarat promotorul Mihai Isop, fondator al Urban Legends Fighting Championship.
 

„Plec cu optimism, nu să iau bătaie“

 
„Papadimitriou este campionul Greciei, eroul local din promoţia respectivă, un luptător titrat. După părerea lor, plec cu şanse zero, dar eu sunt foarte bine pregătit şi cred că am şanse foarte mari de victorie. Plec cu optimism, nu să iau bătaie“, a declarat Cristi Stoica, cel care a avut un meci reuşit şi la ediţia a doua a galei Urban Legend, de pe 1 decembrie 2017, când s-a impus prin KO în co-main-event-ul evenimentului.
 
„The Legend“ a câştigat şi la Superkombat, dar şi în alte gale din ţară. Cristi Stoica va avea un meci tare şi la Urban Legend 4, gală programată pe 27 mai a.c., în Sala Sporturilor din Constanţa, de la ora 19.00, când îl va întâlni pe Vali Mogoş, de la Marian Rusu Team.
 

Partide tari şi la Urban Legend 4

 
La evenimentul de pe 27 mai, centura Urban Legend şi-o vor disputa Silviu Streinu (de la Urban Legend Academy) şi Ben Schneider (Anglia, care a luptat şi în RXF), într-un meci de MMA Strike la categoria +95 kg. La categoria 100 kg (MMA Strike) se vor înfrunta Robert Orbocea (Sharks Gym Constanţa) şi Nicolai Garbuz, în vreme ce Marian Rusu se va duela la categoria +100 kg cu un valoros luptător lituanian.
 
Citeşte şi:                                
 
Mădălin Crăciunică și Cosmin Mărcuță, victorioși Cristi Stoica a disputat finala piramidei galei WMF Supreme Fights

Marian Rusu, KO rapid în main-event Cristian Stoica a câștigat centura la gala Urban Legend de la Mamaia

Cristian „The Legend“ Stoica, luptător la Tai-Chi-Do-Ryu Lucrează ca pizza delivery driver şi are victorii la Superkombat (galerie foto + video)

Luptătorii Eduard Chelariu şi Cristi Stoica, din Constanţa, învingători în gala Superkombat de la Bucureşti (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii