Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:39 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Mini-turneu la Bacău Care sunt adversarele HC Dobrogea Sud, HC Farul şi CSU Neptun din Divizia A

ro

25 Aug, 2015 00:00 1697 Marime text
Federaţia Română de Handbal a stabilit seriile Diviziei A, atât la masculin, cât şi la feminin. La masculin, reprezentantele Constanţei, HC Dobrogea Sud şi HC Farul (ambele, formaţii nou-înfiinţate), au fost repartizate în grupa A, din care mai fac parte CS Politehnica Unistil Iaşi, CS HC Buzău 2012, GSI Petrol Moreni, CSM Bucureşti II, CSU Suceava, CSU Târgovişte, ACS Handbal Teleorman Alexandria, CS Ştiinţa Municipal Bacău, LPS Piatra Neamţ, ACS Atletico Alexandria, CSM Cimentul Bicaz şi CS De la Alpinism la Turism Vicov Bucovina. Campionatul începe la 6 septembrie.

La feminin, CSU Neptun (echipă retrogradată din Liga Naţională) va evolua în Seria A, alături de CSU Ştiinţa Bucureşti, CSM Bucureşti II, CSU Danubius Galaţi, CS Ştiinţa Bacău, HC Piatra Neamţ, HC Activ CSO Plopeni, CS HM Buzău, ACS Şcoala 181 SSP Bucureşti, CSU Targovişte şi ACS Spartac Bucureşti. Întrecerea va debuta pe 19 septembrie.

HC Dobrogea Sud beneficiază de un lot puternic, în care se regăsesc handbalişti de la fosta HCM Constanţa, şi are ca obiectiv promovarea imediată. HC Farul se bazează pe jucători tineri, încercând să pună bazele unei echipe de viitor. Nici CSU Neptun nu va trage la promovare, echipa constănţeană, urmând a evolua şi ea cu un lot dominat de tinereţe.

În week-end, Dobrogea Sud participă, la Bacău, la un mini-turneu, Cupa municipiului Bacău, în care va susţine două partide: vineri, de la ora 13.00, cu CSU Suceava, şi sâmbătă, de la ora 10.00 sau 12.00. A doua partidă de vineri, de la ora 15.00, este Ştiinţa Bacău - Poli Iaşi. Sâmbătă, de la ora 10.00, se întâlnesc formaţiile care pierd în prima zi, iar, de la ora 12.00, joacă învingătoarele de vineri, în finala mare.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii