Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Căpitanul FC Viitorul Gabriel Iancu, indisponibil pentru meciul cu FC Hermannstadt

ro

09 Jan, 2021 13:11 3726 Marime text
  • Confruntarea se joacă la Ovidiu, duminică, 10 ianuarie, fiind o restanţă din etapa a 12-a.

Meciul FC Viitorul - FC Hermannstadt deschide anul în Liga 1.

Partida se joacă la Ovidiu, la baza Academiei Hagi, duminică, 10 ianuarie, de la ora 19.00, fiind o restanţă din etapa a 12-a.

Aflată pe locul opt în clasament, cu 17 puncte (la trei puncte de poziţia a şasea, ultima care asigură prezenţa în play-off), FC Viitorul nu se va putea baza la acest meci pe căpitanul Gabriel Iancu, nerefăcut complet după o accidentare.
 

Abia aşteptam să reînceapă campionatul. De când ne-am reunit, pe 28 decembrie anul trecut, am făcut câte două antrenamente pe zi. Băieţiiau avut o singură zi liberă, pe 1 ianuarie, iar până pe 6 ianuarie am stat în cantonament. A fost un cantonament util, bazat mai mult pe partea fizică şi ţin să-i felicit pe băieţi pentru cum au răspuns. Îmi pare rău că în această perioadă nu l-am avut pe Iancu, el s-a pregătit separat. Nu va putea juca cu FC Hermannstadt. Sper să revină cât mai repede. Măţan a avut o contractură la gambă şi nu s-a antrenat cu grupul. Astăzi va intra la pregătire normală şi sper să-l am în lot pentru duminică. Avem 16 meciuri, 16 finale, începând cu disputa contra FC Hermannstadt, pe care ne dorim foarte mult să o câştigăm. Vrem să ne îndeplinim primul obiectiv, de a termina turul în primele şase echipe. Iar apoi să o luăm meci cu meci şi să reuşim să adunăm cât mai multe puncte. Sper să nu mai facem greşelile de la ultimele trei partide şi să tratăm cu mai multă responsabilitate ocaziile pe care ni le creăm, a declarat Mircea Rednic, antrenorul principal al FC Viitorul.

Am revenit din vacanţă puternici, am muncit foarte bine şi sperăm ca la ora jocului să fim într-o formă foarte bună şi să luăm cele trei puncte. Va fi un meci foarte greu, Sibiul are o echipă bună. Noi nu am trecut printr-o perioadă favorabilă, dar ne-am pus la punct menta şi fizic în această mini-vacanţă şi sper să facem o partidă mare duminică, a punctat şi fundaşul Romario Benzar.

A fost una dintre cele mai scurte vacanţe pe care am avut-o, dar, pe de altă parte, suntem bucuroşi că am revenit repede pe teren şi am făcut o pregătire foarte bună. Aveam nevoie de această perioadă, întrucât s-a văzut la ultimele meciuri că nu eram foarte bine pregătiţi. Ne dorim foarte mult să câştigăm duminică şi cred că asta se va întâmpla, a spus şi atacantul George Ganea.


Sursa foto: FC Viitorul  

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii