Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:20 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cantonament la Venus Trei handbalişti de la CS Medgidia, convocaţi la Naţionala de beach-handball a României

ro

31 May, 2021 00:00 3855 Marime text
  • Echipa naţională de handbal pe plajă a României se va afla în cantonament pe litoral, din data de 6 iunie.
Echipa de handbal CS Medgidia are trei jucători convocaţi la echipa naţională de handbal pe plajă a României.
 
Este vorba de Ştefan Moroşanu, Claudiu Marcu şi Andrei Mureşan, care vor lua parte la cantonamentul de pe litoral, găzduit de staţiunea Venus, cu începere de pe 6 iunie. „Strategia pe termen lung a Federației Române de Handbal este ca echipa României să se califice la Jocurile Olimpice din 2024, de la Paris, unde beach handball-ul va fi în premieră sport olimpic. Succes, băieți!”, este mesajul CS Medgidia. Antrenată de Adrian Georgescu şi Ionuţ Deli-Iorga, formaţia din judeţul Constanţa evoluează în Divizia A, iar în sezonul trecut, având în componenţă jucători tineri, a participat, la Sfântu Gheorghe, la turneul final al competiţiei, clasându-se pe locul cinci pe ţară.
 

Cinci voleibaliste sub tricolor

 
Situată pe locul patru în Divizia A şi calificată în cupele europene, formaţia feminină de volei CS Medgidia este reprezentată de cinci jucătoare la echipa naţională în campania de Golden League, de la Cluj-Napoca, ce precede Campionatul European. În primul meci din Golden League, grupa A, tricolorele au învins cu 3-2 (după ce au revenit de la 0-2) Franţa, pe seturi 17-25, 23-25, 26-24, 15-11, iar în a doua partidă au trecut cu 3-0 (25-14, 25-13, 25-11) de Azerbaidjan. Al treilea adversar, întâlnit duminică, a fost Spania, în faţa căreia au cedat cu 2-3, după ce au condus cu 1-0 şi 2-1 (25-13, 14-25, 25-21, 16-25, 9-15). Voleibalistele de la CS Medgidia prezente sub tricolor sunt Diana Ariton, Petruţa Orlandea, Marina Cojocaru, Adriana Matei şi Mihaela Albu. La turneul de la Cluj-Napoca, România s-a clasat pe locul doi, iar următorul turneu va avea loc în Franţa.   
 
PRECIZĂRI
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Facebook (CS Medgidia)       
 
Citeşte şi:
 
Meci nebun cu CSM Sighişoara!
Handbaliştii de la CS Medgidia s-au clasat pe locul cinci la turneul final


Naţionala de volei a României, cu şase jucătoare de la CS Medgidia în lot, pentru campania din Golden League

 
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii