Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

SSC Farul Constanţa dispută sâmbătă un amical cu Agricola Borcea

ro

05 Aug, 2017 00:00 4166 Marime text
Echipa de fotbal SSC Farul Constanţa susţine sâmbătă, 5 august, un meci amical cu Agricola Borcea, care, ca şi formaţia de pe litoral, e nou-promovată în Liga a III-a. Disputa se va juca la Constanţa, pe terenul „Voinţa“ din Complexul „Badea Cârţan“, de la ora 18.00. 
 
Aflată în cursă contra-cronometru pentru alcătuirea lotului de jucători, SSC Farul aduce la Constanţa şi testează noi fotbalişti. În confruntarea cu echipa călărăşeană va fi văzut la lucru şi nigerianul Konyeha Godwin Onyeka (25 de ani, 1,75 m), jucător de profil ofensiv. „E un fotbalist foarte bun. L-am avut elev la Pandurii Tg. Jiu. Joacă mijlocaş ofensiv sau mijlocaş stânga şi dreapta“, a declarat Petre Grigoraş, antrenorul principal al SSC Farul. În România, Onyeka a mai jucat la echipe precum CSM Sighet, Rm. Vâlcea, FC Clinceni, CS Buftea, Astra II sau Luceafărul Oradea.
 
În perioada 6 - 16 august, echipa constănţeană va efectua un cantonament la Câmpina, unde va susţine şi câteva partide de verificare, care vor fi stabilite la faţa locului. În această situaţie, disputele amicale cu Oţelul Galaţi, care fuseseră fixate pentru datele de 9 şi 12 august, au căzut.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanţa 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii