Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:21 26 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionatul Național și Cupa României, întreceri cu sportivi ai Trident Triathlon Team Constanța în prim plan (galerie foto)

ro

23 Sep, 2021 00:00 3304 Marime text
 

 
  • La Naționale, Alexandru Chesler a devenit campion al României la categoria de vârstă 40-44 ani, aceeași performanță obținând-o și Ionel Aleonte, la secțiunea +65 ani.
 
Noi rezultate importante pentru sportivii de la Trident Triathlon Team Constanța la competițiile interne. S-au disputat Campionatul Național de Triatlon, proba sprint, și Cupa României pentru cadeți, iar reprezentanții TTT au urcat pe podium la ambele întreceri.
 
La Naționale, Alexandru Chesler a devenit campion al României la categoria de vârstă 40-44 ani, aceeași performanță obținând-o și Ionel Aleonte, la secțiunea +65 ani. Casia Damian a cucerit medalia de argint la junioare 2, iar Gheorghe Pazu s-a clasat pe locul 6. La Cupa României, proba Supersprint, Amalia Singuran a fost a doua, Sophie Iofciu a treia, David Ermilov s-a situat pe locul șapte, iar Andrei Pazu pe poziția a opta. 
 
„Felicitări sportivilor Trident care s-au întors triumfători de la Campionatul Național Triatlon Sprint și Cupa României Cadeți! Sunteți minunați! Felicitări pentru toată munca depusă și pentru rezultate remarcabile! Mulțumim domnului antrenor, Constantinescu Gabriel!“, este mesajul clubului constănțean.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. Credit foto: Constantin Olaru  
 
Citește și:
 
Trident Triathlon Team Constanța, pe podium și la Naționale. Titluri de campion și alte medalii (galerie foto)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii