Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:05 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campionatul Mondial de lupte pe plajă, găzduit de Constanța. Deschiderea competiției e joi

ro

21 Sep, 2021 16:25 3027 Marime text
  • La Beach Wrestling World Championships 2021 vor participa peste peste 600 de sportivi și oficiali din mai mult de 50 de țări.
 
Ediția 2021 a Campionatului Mondial de lupte pe plajă se va disputa în România, la Constanța, pe plaja Neversea, în perioada 23-26 septembrie.

Evenimentul este organizat de Federația Română de Lupte, cu sprijinul Primăriei Municipiului Constanța.

Deschiderea competiției va avea loc joi, 23 septembrie, începând cu ora 15.30.

La Beach Wrestling World Championships 2021 vor participa peste peste 600 de sportivi și oficiali din mai mult de 50 de țări. Publicul se va putea bucura de lupte pline de adrenalină și procedee spectaculoase. Intrarea va fi liberă pentru toți cei care vor dori să încurajeze componenții Loturilor Naționale ale României, în cursa lor pentru medalii și să se bucure de un spectacol garantat. Cei prezenți vor avea ocazia să participe la o mulțime de evenimente cultural-artistice care evidențiază valorile locale dobrogene și naționale. Programul va conține și meciuri demonstrative de lupte tradiționale tătărești – Küreș, se arată într-un comunicat al Primăriei Constanța.


Luptele pe plajă au cunoscut o ascensiune rapidă pe plan mondial, astfel încât această disciplină va deveni olimpică, începând cu Jocurile Olimpice din 2028.

Întrecerea mondială din acest an este o premieră. Federația Internațională UWW a dorit să recompenseze România pentru implicarea din ultimii ani, iar țara noastră a fost aleasă în calitate de gazdă pentru toate categoriile de vârstă: cadeți, juniori și seniori, mai menționează sursa citată.

 
 
PRECIZĂRI

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Sursa foto: Primăria Constanța
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii