Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:29 23 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campioana contra vicecampioanei Dinamo Bucureşti primeşte vizita HC Dobrogea Sud Constanţa. Ce spune George Buricea

ro

14 Sep, 2019 00:00 2113 Marime text

În etapa a treia a Ligii Naţionale de handbal masculin, HC Dobrogea Sud Constanţa (locul 13, penultimul, fără niciun punct), vicecampioana ediţiei trecute, întâlneşte în deplasare campioana în exerciţiu, Dinamo Bucureşti (locul 3, cu 6 puncte, la egalitate cu primele două clasate).

 
Meciul se joacă duminică, 15 septembrie, de la ora 15.30, în direct la TVR1. „OK, meciul de la Dinamo va fi foarte greu, știm că acolo nu câștigă nimeni. Dar, indiferent ce vom face la București, mai sunt meciuri importante, vine Făgărașul la Constanța, apoi mergem noi la Focșani. Sunt meciuri pe care trebuie să le câștigăm, trebuie să adunăm puncte în campionat. Băieții trebuie să capete încredere în forțele proprii, în jocul lor, pentru că avem jucători buni, care au fost de nerecunoscut în unele meciuri tocmai din lipsă de încredere”, a declarat George Buricea, antrenor secund al HC Dobrogea Sud, pentru site-ul oficial al clubului.
 

„Lumea trebuie să înțeleagă că am luat-o de la zero“

 
HC Dobrogea Sud vine după o victorie în Cupa EHF, cu Antalyaspor, şi speră să fructifice efectele benefice ale acesteia în planul moralului. „Sperăm să mergem așa în continuare! Să ajungem la 20, 30 de victorii și așa mai departe, pentru că, tot timpul, Constanța a făcut o figură frumoasă în Europa și este păcat să nu continuăm la fel. În sfârșit, după un început de campionat prost, a venit victoria mult așteptată. Sper ca meciul ăsta să-i descătușeze pe băieți și să mergem pe aceeași linie. Ne-am lăsat câțiva jucători importanți, care am dus greul atâția ani, iar alții au plecat. Lumea trebuie să înțeleagă că am luat-o de la zero, efectiv încercăm să facem iar o echipă.
 
Dacă vor înțelege și ne vor ajuta, cu atât mai bine, dacă vor pune presiune, nu știu dacă vom reuși să facem repede o echipă puternică. Dar eu am speranțe că va fi tot mai bine. Pentru asta ne întâlnim zilnic la sală, să facem o echipă și să avem un joc bun”, a mai spus Buricea, conform sursei citate.   
 

Începe şi competiţia masculină a Diviziei A

 
În Divizia A de handbal, la feminin (seria B), CSU Neptun Constanţa (locul 1, cu 6 puncte) joacă pe terenul HC Dinamo Bucureşti (locul 3, cu 3 puncte, dar cu un meci în minus), sâmbătă, 14 septembrie, de la ora 11.00. La masculin, în seria A, duminică, 15 septembrie, de la ora 11.00, în etapa întâi, se joacă meciul HC Dobrogea Sud Constanţa II - CS Medgidia. Partida e găzduită de Sala Sporturilor din Constanţa.
 
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanţa
      
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii