Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:05 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Campanie SSC Farul Fotbaliştii vor intra pe teren purtând pe tricou emblema câte unui obiectiv turistic reprezentativ pentru judeţul Constanţa (galerie foto)

ro

10 Apr, 2019 13:12 2235 Marime text
Clubul de fotbal SSC Farul Constanţa a demarat o campanie pentru a întări legătura dintre echipă şi comunitatea constănţeană şi pentru a promova la nivel naţional Constanţa ca destinaţie turistică cu multiple atracţii.

În acest sens, jucătorii vor intra pe terenul de joc la meciurile oficiale din Liga a 2-a purtând pe piept emblema câte unui obiectiv turistic reprezentativ pentru judeţ.
 

Sunt o mulţime de locuri deosebite în aceasta zona a ţării, lucruri cu care constănţenii, suporterii Farului, se mândresc, dar care sunt ştiute de prea puţini români. Constanţa înseamnă Marea Neagră şi Litoralul, dar şi foarte multă istorie, natura, frumuseţe. Înseamnă Dunele Marine de la Agigea, castrul roman de la Capidava sau Biserica Îngropată de la Istria la fel de mult pe cât înseamnă Farul Genovez din Constanţa, se arată într-un comunicat al SSC Farul.


Sursa foto 1: Facebook (FC Farul Constanţa)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii