Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:35 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Callatis 2012 Mangalia l-a transferat pe fundaşul Alexandru Forminte

ro

05 Sep, 2014 00:00 3061 Marime text
Echipa de fotbal din Liga a III-a Callatis 2012 Mangalia şi-a completat lotul prin transferarea a încă cinci fotbalişti. Cel mai important dintre ei este fundaşul Alexandru Forminte (31 de ani), fost căpitan al Ceahlăului Piatra Neamţ, echipă pentru care a susţinut, timp de 12 ani, în primele două ligi, 247 de meciuri, înscriind 13 goluri. În ultima perioadă, Forminte a fost în curtea FC Farul, dar, în cele din urmă, a ajuns la Callatis 2012.
 
De ieri, atât Forminte, cât şi Costel Niţescu (fundaş dreapta, fost la FC Farul), Andrei Rotariu (portar, de la Academia „Hagi“), Aurel Stan (atacant, de la Mangalia) şi Alexandru Ichim (atacant, fost la Farul şi la Academia „Hagi“) sunt jucători cu acte în regulă ai echipei din sudul litoralului, având drept de joc la meciul de mâine, de pe teren propriu, cu Voinţa Snagov.
 
Partida contează pentru etapa a doua a Ligii a III-a, seria secundă, şi se dispută pe stadionul „Central“ din Mangalia, de la ora 17.00. În clasament, oaspeţii ocupă locul 5, cu 3 puncte (în runda inaugurală au învins în propriul fief Dinamo II cu 2-1), iar Callatis 2012 se află pe 9, fără niciun punct, după ce a cedat cu acelaşi scor pe terenul lui Metalosport Galaţi.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii