Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:18 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Calificare în sferturi, cu Fortuna Hjorring Fotbalista Florentina Olar Spânu, din Constanţa, a marcat în Liga Campionilor

ro

19 Nov, 2016 00:00 2728 Marime text
Fotbalista constănţeană Florentina Olar Spânu s-a calificat cu echipa sa de club, Fortuna Hjorring, în sferturile Ligii Campionilor. În optimi, campioana Danemarcei a trecut de echipa italiană Brescia, pe care a învins-o în ambele manşe. În retur, a marcat un gol şi Florentina, care e căpitanul Fortunei.
 
După ce a trecut de Brescia în Italia cu 1-0, formaţia daneză s-a impus şi în manşa secundă, de pe teren propriu, scor 3-1 (Olar 36, Larsen 49, 67 / Manieri 81), atingând cu scorul general de 4-1 faza sferturilor. Jucătoarea constănţeană, care poartă banderola de căpitan atât la Fortuna, cât şi la echipa naţională a României, a jucat titular integralist în ambele partide. Fortuna şi-a luat astfel revanşa în faţa Bresciei, întrucât, în sezonul trecut al Ligii, echipa italiană a eliminat-o din competiţie, în optimi, după 1-0 în Italia şi 1-1 în Danemarca. În a doua partidă, gazdele au ratat multe ocazii, iar Brescia a egalat chiar înainte de prelungiri.

Sursa foto: uefa.com
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii