Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:41 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cadouri pentru Gabriel Popescu Iris Uţă, de la Karate Dinamic Constanţa, campioană mondială la karate

ro

13 Oct, 2014 00:00 3883 Marime text


Ediţia a 22-a a Campionatului Mondial de Karate Shotokan SKDUN, desfăşurată în Polonia, la Dabrowa Gornicza, a fost una prolifică pentru sportivii de la CS Karate Dinamic Constanţa (preşedinte - Gabriel Popescu).

Tinerii karateka s-au întors de la cea mai importantă competiţie a anului cu şase medalii (una de aur, două de argint şi trei de bronz), fiind laureaţi toţi cei patru sportivi deplasaţi la competiţie.
La junioare, Iris Uţă a devenit campioană mondială la kumite, iar la kata, a luat bronz. De două ori pe podium a urcat şi Bianca Mocanu (argint la kumite şi bronz la kata, categoria copii 3). La kata (copii 1), Alexandra Duduţă a urcat pe treapta a treia a podiumului, iar Mirela Tănase, aflată la debut într-o competiţie de asemenea amploare, a ocupat locul doi, la kata, în concursul rezervat veteranilor.



„Îi felicit pe toţi sportivii noştri pentru rezultatele obţinute. Împreună cu antrenorii şi instructorii de la club, au muncit din greu pentru a ajunge la acest nivel, iar recompensa este pe măsură. Cu toţii ne bucurăm pentru că am reuşit să aducem noi medalii pentru sportul constănţean şi românesc“, a declarat Gabriel Popescu, cel căruia sportivii i-au dedicat medaliile obţinute, cu ocazia zilei sale de naştere, sensei împlinind ieri 49 de ani.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii