Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:35 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cadou din Andorra Cel mai cunoscut suporter al Farului va fi bunic

ro

23 Jan, 2014 00:00 4140 Marime text
Sorin Mihăilescu, cel mai cunoscut suporter al FC Farul, este în culmea fericirii. Peste patru luni, va deveni bunic, după ce fiica sa, Evelina Andreea, în vârstă de 23 de ani, va naşte o fetiţă. Sorin Mihăilescu are 46 de ani, iar visul său, al soţiei sale, Dana, şi al fiicei celor doi (de a avea o nepoţică, respectiv o fetiţă) se va împlini. „Când am aflat că Eve este însărcinată, eu, Dana şi ea am spus că ne dorim fetiţă. E din familie acest lucru. Soacra mea a fost prima născută la părinţi, la fel şi soţia mea, şi Evelina. Aşa că ne gândeam şi ne doream să mai vină o fetiţă. Ginerele meu, Valentin Mincu, a vrut băiat, dar se bucură şi el la fel de mult ca noi de când a aflat că va avea fetiţă.

De altfel, parcă am anticipat ce va fi, atunci când, împreună cu soţia, am fost într-o excursie prin Europa pentru meciul România - Andorra, iar Dana a cumpărat, drept cadou, o păpuşică. Aflasem de câteva zile că fata noastră e însărcinată, iar din prima clipă ne-am dorit să avem fetiţă. La ora aceasta, Eve şi Valentin se gândesc să-i pună prenumele Delia, dar probabil că până la naştere vor studia şi alte prenume”, a declarat Sorin Mihăilescu. Atât el, cât şi soţia sa i-au însoţit pe Evelina şi Valentin la examenul în care a fost determinat sexul copilului. „Voi fi bunic. Asta ştiaţi! Că voi avea o nepoţică nu ştiaţi! Este exact ceea ce ne-am dorit şi eu, şi Dănuţa pentru fata noastră. Să ne trăiască! Te iubim, Eve, şi vă iubim!”, a împărtăşit Sorin Mihăilescu cu prietenii de pe Facebook bucuria care îl încearcă în aceste zile.
 
Nunta de argint a început la Veneţia
 
Celebrul suporter constănţean va avea un an 2014 plin de evenimente fericite. Întâi se va naşte nepoţica, în luna mai. Apoi, pe 20 iulie, Evelina şi Valentin vor efectua cununia religioasă (actele le-au scos anul trecut, pe 19 octombrie) şi îşi vor boteza fetiţa, petrecerea urmând a avea loc la restaurantul „Dorna” din Mamaia. În acelaşi local, peste câteva luni, pe 4 octombrie, Sorin Mihăilescu şi soţia sa vor sărbători nunta de argint. Cei doi s-au căsătorit, în urmă cu 25 de ani, într-o zi de 7 octombrie, însă acum pică marţea, astfel că au devansat cu câteva zile petrecerea, pentru seara de sâmbătă, 4 octombrie. Sorin i-a oferit Danei inelul de logodnă pentru nunta de argint anul trecut, într-un cadru romantic, la Veneţia, la o plimbare cu gondola. Odată încheiate festivităţile de pe 4/5 octombrie, la finele lunii, Sorin Mihăilescu şi ginerele său îşi vor serba, la o zi diferenţă, zilele de naştere: pe 21 octombrie - Valentin (28 de ani), pe 22 octombrie - Sorin (47 de ani).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • titikallo@yahoo.com 23 Jan, 2014 20:25 alceva nu aveati sa dati. mare suporter al farului
  • Echipament Sportiv IEFTIN 23 Jan, 2014 16:30 Importator direct de echipamente de FOTBAL , RUGBY , HANDBAL , VOLEI marca "LEGEA" Va asteptam la magazinul nostru de prezentare din incinta stadionului F.C. FARUL CONSTANTA sau la numerele de telefon : 0736.79.34.66 / 0744.92.31.44 www.echipament-legea.ro
  • BROSKOIU 23 Jan, 2014 15:43 KARCKALACK KARCKALACK KARCKALACK KARCKALACK :D
  • Faristul 23 Jan, 2014 12:31 Asta este cel mai cunoscut suporter al Farului?