Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
00:17 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Cadeții campioni de la CVM Tomis, aplaudați pe terenul lui Hagi (galerie foto)

ro

24 Apr, 2013 00:00 3007 Marime text
Elena Frîncu, fostul director executiv al Direcției Județene pentru Sport și Tineret Constanța, s-a întâlnit aseară cu echipa de cadeți a Club Volei Municipal Tomis  Constanța, campioană națională pentru al doilea an la rând. Întâlnirea, la care au participat și oficiali ai clubului, și ai DJST, s-a desfășurat la pub-ul lui Gică Hagi din Constanța, H10 Sport Lounge, sub motto-ul „Campionii, acasă la un mare campion”. Elena Frîncu i-a felicitat pe tinerii voleibaliști, primind din partea echipei, prin intermediul lui Serhan Cadâr, directorul executiv al CVM Tomis, un tablou de grup și un tricou de campion. Cadeții lui CVM Tomis (jucători născuți în anul 1996 și mai mici) au cucerit titlul în acest sezon în urma turneului final de la Dej.

Dintre fotbal și handbal, Paul Cămui a ales...voleiul

„Mă simt extraordinar pentru acest al doilea trofeu. Față de anul trecut, acum a fost puțin mai greu. Ne priește acea parte de țară, dar putem câștiga în toată România. CVM Tomis are o pepinieră foarte valoroasă, cu jucători de calitate și de perspectivă. Sperăm ca în doi ani doi - trei dintre ei să facă pasul la echipa mare. Oricum, nu ne-am propus să ne oprim după acest titlu. CVM Tomis mai are în acest an turnee finale la juniori, speranțe și mini-volei, din care vrem să mai obținem măcar un titlu”, a declarat antrenorul Răzvan Parpală, care-i pregătește pe băieți alături de Iulian Rădulescu. „Am avut o săptămână dificilă, dar din care am ieșit cu bine. Doar Dejul, care era și gazdă, ne-a oferit o replică mai susținută”, a declarat Paul Cămui, desemnat cel mai bun libero al turneului final. Paul este fiul antrenorului de la FC Viitorul Cristi Cămui, fost fotbalist și tehnician la FC Farul, și al Irinei Cămui, fostă handbalistă, actualmente oficial DJST, care a fost și ea prezentă, alături de Mihai Orzan, directorul adjunct al Direcției, la acțiunea de aseară. „Mie mi-a plăcut mai mult voleiul. Am cochetat și cu fotbalul, dar în cele din urmă m-am oprit la sportul la fileu. Visul meu e să joc la echipa mare a CVM Tomis”, a mai spus Paul.

Echipa mare e o motivație

Cel mai bun centru al întrecerii de la Dej a fost un alt constănțean, Robert Vologa. „Era de așteptat să ne impunem, ținând cont că avem echipă foarte bună, iar adversarii nu se puteau pune cu noi. Suntem fericiți. Secretul nostru e munca susținută și faptul că dispunem de antrenori buni. Toți vrem să continuăm seria performanțelor. CVM reprezintă pentru noi o motivație. Eu vreau să joc la echipa mare, apoi la Națională și după aceea la o formație din străinătate”, a spus Vologa. „Trăiesc un moment extraordinar. După un an de muncă susținută, au venit și rezultatele”, a precizat coordonatorul Alexandru Muscină, căpitanul echipei. MVP-ul turneului de la Dej a fost declarat constănțeanul Adrian Aciobăniței (extremă).
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii