Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
08:25 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bugetul Ministerului Tineretului și Sporturilor, suplimentat pentru organizarea la București a Turneului internațional WTA de tenis

ro

03 Jul, 2019 21:23 1158 Marime text
Guvernul României a aprobat în ședința de astăzi Hotărârea de Guvern privind suplimentarea bugetului Ministerului Tineretului și Sportului din fondul de rezervă bugetară, pentru organizarea la București a Turneului internațional WTA de tenis, informează Ministerul Turismului și Sporturilor pe pagina de Faceboook. 

Suma, în cuantum de 1.4 milioane lei, reprezintă taxa de licență pentru organizarea turneului. Prin achitarea taxei de licență, România reușește să aducă turneul WTA de la Budapesta, permițând astfel marilor noastre jucătoare de tenis să dispute la ele acasă meciurile care le vor permite acumularea de puncte pentru calificarea la Jocurile Olimpice de la Tokio 2020.

Aducerea acestui turneu la București este o veste foarte bună pentru România, care ne pune din nou, cu încă un turneu, pe harta țărilor gazdă a unor competiții de anvergură.

Tot astăzi în Ședința de Guvern, s-a aprobat și proiectul de OUG pentru completarea Legii 52/2011, privind exercitarea unor activități cu caracter ocazional desfășurate de zilieri.

Această ordonanță este o veste bună pentru că, odată cu adoptarea ei, toate subordonatele MTS vor putea angaja zilieri.

Astfel, se va permite organizarea activităților de către unitățile din subordinea MTS, în condiții optime și cu impact social pozitiv, asigurând și o creștere a numărului locuri de muncă dar și funcționarea optimă a taberelor pentru copii și tineri.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii