Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:48 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bronz şi argint la Naţionale Doi sportivi din Eforie, la Campionatul European de Karate Tradiţional de la Paris

ro

30 Sep, 2015 00:00 1989 Marime text
Sâmbătă şi duminică, la Oradea, s-a disputat finala Campionatului Naţional de Karate Tradiţional pentru Cadeţi, Juniori, Tineret şi Seniori. Peste 150 de sportivi din 24 de cluburi sportive au participat la întrecere. Clubul din oraşul Eforie, care beneficiază de susţinerea Primăriei şi a Consiliului Local, Karate Tradiţional Eforie, condus de Niculae Dumitrescu - 7 Dan şi de Ciucu Dănuţ - 3 Dan, a participat la această competiţie cu doi sportivi. Edna Ege Ciorabai a obţinut un binemeritat loc secund şi medalia de argint la proba de Kata Individual Juniori. La seniori, Laurenţiu Ciucu a urcat pe a treia treaptă a podiumului şi a primit medalia de bronz la proba de Fuku-go.
 
În urma acestei competiţii sportive, ambii sportivi legitimaţi ai CS Karate Tradiţional Eforie s-au calificat la Campionatul European de Karate Tradiţional ITKF. Competiţia va avea loc la Paris, în perioada 7-8 noiembrie.
 
Sportivii nu sunt la prima performanţă de acest gen. Anul trecut, Edna Ciorabai a obţinut locul I şi medalie de aur la proba de Kumite şi două medalii de bronz la probele de Kata Individual şi Fuku-go, iar Ciucu Laurenţiu, la seniori, locul al treilea la proba de Fuku-go şi locul IV la proba de Kumite. Şi anul trecut, aceştia au participat la Europenele de la Cairo.
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii