Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:58 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Brațe de fier! La Constanța începe Campionatul Mondial de skandenberg. Se înfruntă cei mai puternici bărbați

ro

29 Oct, 2019 00:00 2560 Marime text
Pavilionul Expozițional din Constanța găzduiește, în intervalul 29 octombrie - 3 noiembrie, ediția a 41-a a Campionatului Mondial de skandenberg, dar și a 22-a ediție a întrecerii pentru persoanele cu dizabilități.

Evenimentul este organizat de Asociația Română de Skandenberg ,,Braț de Fier” și ,,World Armwrestling Federation WAF’’, cu finanțarea Primăriei municipiului Constanța. Participă peste 1.200 de sportivi, din 53 de țări de pe întreg globul pământesc. România are înscriși în concurs peste 85 de atleti si cinci para-atleti, campioni naționali, europeni sau chiar mondiali. Nu vor lipsi multiplul campion mondial Ion Oncescu sau binecunoscutul Radu Valahu.

Programul este următorul:
- 29 octombrie - ziua 1 de concurs - brațul stâng - pentru juniori U-15 și U-18, tineret U-21; finalele și festivitatea de premiere.
- 30 octombrie - ziua 2 de concurs - brațul drept - pentru juniori U-15 și U-18, tineret U-21; cântarul pentru categorii Masters; Finalele și festivitatea de premiere - pentru juniori U-15 și U-18 ani și tineret U-21.
- 31 octombrie - festivitatea de deschidere a Campionatului Mondial de Skandenberg pentru persoanele cu dizabilități; ziua 3 de concurs - brațul stâng - pentru toate categoriile Masters și pentru persoanele cu dizabilități; finalele și festivitatea de premiere.
- 1 noiembrie - ziua 4 de concurs - brațul drept - pentru toate categoriile Masters și pentru persoanele cu dizabilități; cântar  - seniori; finalele și festivitatea de premiere.
- 2 noiembrie - ziua 5 de concurs - brațul stâng - pentru seniori; finalele și festivitatea de premiere.
- 3 noiembrie - Ziua 6 de concurs - brațul drept - pentru seniori; Finalele și festivitatea de premiere; festivitatea de închidere.
Sursa foto (cu rol ilustrativ): ZIUA de Constanța

Citește și:

Vrea o medalie la Campionatul Mondial Cristi Migit, din Constanţa, l-a învins la skandenberg pe colosul Radu Valahu

Primăria municipiului Constanţa îşi propune să acorde fonduri financiare nerambursabile pentru skandenberg

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii