Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:22 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Boxerul Bogdan Trifu, de la CS Medgidia, i-a adus prima medalie României, la băieți, la Europene

ro

17 Aug, 2021 00:00 3166 Marime text

 
  • Bogdan Trifu și-a asigurat medalia de bronz după ce a învins la puncte un sportiv din Bosnia - Herțegovina.
 
La Campionatul European de box pentru cadeți (sportivi Under-15), de la Sarajevo (Bosnia-Herțegovina), participă și lotul României, iar la masculin prima medalie pentru reprezentativa tricoloră a fost adusă de un pugilist de la CS Medgidia, Bogdan Nicușor Trifu.
 
Acesta și-a asigurat medalie de bronz, după ce a câștigat meciul din sferturi și s-a calificat în semifinale. „La 57 de kilograme, Bogdan Nicușor Trifu a câștigat disputa cu bosniacul Tarik Kunovac și și-a asigurat deja medalia de bronz. Sportivul legitimat la CS Megidia a câștigat la puncte un meci dificil în fața reprezentantului gazdelor“, este mesajul Federației Române de Box. Bogdan Trifu este pregătit la club de Avram Prică şi Calu Mustafa. Delegația României la CE de cadeți este condusă de antrenorii Gheorghe Napoleon, Doru Neamțu, Georgian Anghel și Radu Zarif. 
 
Luni, 16 august, alți patru români au luptat pentru medalie, unul dintre ei fiind Daniel Adrian Grigorie, de la Axiopolis Cernavodă (antrenori la club, Mihai Oprea și Dragoș Mihai Oprea). Grigorie a boxat în sferturi, la categoria 44 kg, cu Vidadi Zeiniiev, din Ucraina. Ultimul test înainte de Europene a fost un turneu international, cu șapte țări la start, desfășurat în Serbia, la Zrenjanin, la care Daniel Grigorie s-a impus la categoria 44 kg. În finală, pugilistul de la Axiopolis a dispus de un sportiv din Serbia, Nikola Bogatinoski, prin abandon în repriza a doua. Grigorie a acces în ultimul act al turneului de la Zrenjanin tot după o victorie înainte de limită (abandon în repriza a doua) contra unui sportiv din Macedonia de Nord. 
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise. 
 
Sursa foto: Facebook (Federația Română de Box)
 
Citește și:
 
Boxer la CS Medgidia
Bogdan Trifu va participa la Campionatul European Şcolar de la Sarajevo

 
UPDATE. Boxer la Axiopolis Cernavodă
Daniel Grigorie, învingător în turneul din Serbia
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii